Ten denis faktycznie powinien zmienić nick na P z przodu reszta by się zgadzała tu prawie wszyscy są w czarnej ja osobiście mam średnią 4,76 to i tak nie jest źle nie sprzedam ani jednej akcji nawet gdy będzie 2
Dnia 2025-09-29 o godz. 16:02 ~Denis napisał(a): > Jeszcze nie zbieram, dam znać jak zacznę. > > Natomiast tacy jak Ty kupują po 10 zł., a później się modlą i wyją do księżyca. Zgadłem?
Niestety nie. Ale jest zielone światło na zgadywanie.
teraz też jest kosmos wycena 140 M pln na spółce ktora miała 170 M straty w tamtym roku robi emiję ratunkową ( na chwile) po 3 PLN i wypuszcza takie crapy jak LR.
Piekna spólka AAA co ma sprzedaz swojej gry gorsza niz wiele gier klasy B nawet z naszego podwórka.. :)
wielu liczy tutaj na odbicie V , tylko ze wolumen spada--- V ni ma a kurs sie zaczyna osuwać.
niektorzy marza zeby była podbitka i zeby wyskoczyli na mniejszej straci inni ze na tym latwo zarobią ( np inwestporzy po 3 PLN co brali akcje) , Tylko kto zasponsoruje ten wyjaz w górę kto bedzie chciał zbierac swiezutką podaz powyzej 4 czy 5 PLN.