• Zawieszenie Autor: ~Legolas [139.4.79.*]
    Najgorzej jak zawiesili przez manipulacje to powiśimy min. kilka miesięcy patrz WGP.Niecierpie KNF
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Jan [185.184.124.*]
    Poczekajmy na komunikat KNF no i przede wszystkim na stanowisko spółki
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Nowy [78.11.66.*]
    Rangera na X też zdziwiony że zawiesili. Bezczelne jest takie zawieszenie bez podania przyczyny i na dodatek napewno ktoś w piątek wiedzial o tym szybciej bo z 30 gr zjechało na 25 a parę minut. Skorumpowna i cyniczna jest ta instytucja. Pamiętam taką spółkę jak krezus i ją zwiesili podjaze w święta Bożego narodzienia. Ale fakt że tam walki poszły. Miałem wtedy na rachunku chyba 1000 sztuk ich akcji i oczywiście poprostu zniknely i straciłem kasę a prezes krezusa do dzisiaj na wolnosci pławi się w luksusach. Ciekawe czy tu będzie podobnie.
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Legolas [139.4.79.*]
    Własnie te zawieszenia tylko na szkodę drobnych niech robią dochodzenia winnych karają a nie mam kasę blokują czasami na zawsze
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Legolas [139.4.79.*]
    Tylko w sumie jaka manipulacja by miała być wzrost kursu info o zakupie dopiero podali i poszło dalej.Jak Rafako rosło z 0.14 zł na 2 zł to to jest eleganckie w majestacie prawa.Żenada to Knf
    Obstawiam że chodzi i te potezne obroty bo tyle akcji nawet w arkuszu nie było i kilka dni przed tym rajdem obrotu byly jak w warzywniku. Najgorsze jest to że nie ma żadnego oficjalnego komunikatu z przyczyną zawieszenia nawet na stronie GPW a przecież powinni podać powód. Oczywiście znajomi z knf wiedzieli w piątek i zbili kurs z 30 gr na 25 bo wiedzieli ze długo nie pochandluja. Spółka też jakoś nie spieszy się z komunikatem o co w tym chodzi. Ragnar akcje zakupił ale też oficjalnego komunikatu przekroczeniu progu nie było. Na x przyznal się że nie podobał mu się ten wzrost kursu przy przepakowywaniu akcji ale nie wiem o co mu chodzi z tym parkowaniem. Ewidentnie jakiś trup w szafie siedzi.
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Mati [178.235.188.*]
    Dziwne. Np. Telesto kilka lat temu poszło bez powodu z kilku zł na ponad 600 i wtedy się obyło bez zawieszenia. Było więcej takich spektakularnych wzrostów bez reakcji knf
  • Re: Zawieszenie Autor: ~NowY [31.0.74.*]
    Dziwna zagrywka
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Wg [31.0.44.*]
    Fajnie, na WG Partner już tak wisimy od marca. KNF to bardziej szkodzi małym niż pomaga niestety.
    Dlatego sytuacja wydaje się bardzo dziwna tymbardziej że powód zna tylko Knf i może spółka jeżeli ja to interesuje. Drobni akcjonariusze jak zwykle dowiadują się jak jest już za późno co potwierdza tylko fakt że jestesmy traktowani jak dawcy kapitału.
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Na WG ,,, to nawet spółka nie zna powodu zawieszenia ,, sprawa w sądzie jest !
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Mati [178.235.188.*]
    KNF to łapówkarze. Swego czasu Leszek Czarnecki dostał propozycję łapówki od szefa KNF żeby w Getin Banku zatrudnił człowieka przychylnego ówczesnej władzy. Czarnecki nie przyjął łapówki i później była zemsta w postaci przymusowej restrukturyzacji Idea Banku (bez orientu, w Sylwestra) i potem Getin Banku. Straciłem na tym kilka tys. zł
  • Re: Zawieszenie Autor: maxkasa [178.43.248.*]
    A skąd pewność że to na wniosek KNF? Może zwyczajnie się nie otworzył ze względu na kurs, to chyba nie pierwszy raz taka sytuacja?
    Jakbyś był poważnym gościem to byś sprawdził u źródła na stronie GPW i bys zobaczyl że jest napisane ze na wniosek knf a nie robił z siebie dzieciaka na forum. No tak anonimowosc oszczędzi ci wstydu.
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Luk [37.248.218.*]
    Odwieszą jak pójdą komunikaty o nabyciu akcji tak mi się wydaje. A na ten tydzień polecam zwrócić uwagę na Hurtimex!!!
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Luk [37.248.218.*]
    I co jak wam pisałem? W tym tygodniu na Hurtimexie możliwe 50 gr
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Krzysztof [37.30.52.*]
    Hurtimex też mogą zawiesić skoro obroty i taki wzrost.
[x]
FINTECH 0,00% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.