Ciekawi mnie to o czym piszesz to zmiana na plus czy na minus ? Czy w końcu zarobimy na tej spółce czy utopię całe oszczędności.
Trochę taka personalna dygresja do samego prezesa po zdjęciach widać że jego waga poleciała w dół jak kurs spółki.
Oczywiście wymagało to ogromnej pracy i wysiłku i jest to być może całkiem przypadkowa koincydencja.
to chociaż napisz jjakiej dziedziny to dotyczy? 1. zmian w zarządzie? 2. zmian w akcjonariacie? (w sumie P. Kuba z PLW ma 10%, może są inni pochowani pod progiem 5% po ABB). 3. Zmian przedmiotu działalności na drony ;-)? 4. inne.... oświeć nas trochę i daj nadzieję na zmianę w dobrą stronę
Ile tu już nadzieji byłoooo na ten rok.. pamiętasz @Ori jak się rozpisywałeś??...miał być kwitnący, a tu żadne info nic nie zmienia.. co by musiało się stać żeby tu coś się ruszyło?.. czyżby mityczna spółdzielnia z xxx też kopie sobie dół??? Chyba przyjdzie nam czekać do DDS3 żeby zejść z haka i zapomnieć i tej spółce i "Pinokio".
dlatego ostatnią namacalną deską mojej nadziei (nie czekając na DDS3) jest właśnie Michał Puczyński i jego gra Road Truckers: New Begininng. Byłem na pokazie, deceniam jego pracowitość, komunikatywność, cokolwiek by nie mówić o nim, to posklejał po poprzednikach Alaskana, że gra sie wydała i GMG odzyskał swoje 4-5 mln zł. także co by nie mówić, szacun.
Co pana Michała to jedno Ci napisze . Po RT2 będą rozmowy w sprawie AMSa żeby 80% zostało w Road jak nie będzie zgody to cała ekipa wraz z nim opuszcza Roada .Obecnie jest problem z prezesem Movie wizerunkowy i organizacyjny nikt nie chce z nim się kojarzyć . Z resztą sami widzicie co się dzieje handluje sobie akcjami obiecuję emisję i też jej nie ma . Sam się pasie kasa a ludzie wokół się oblizują a o inwestorach już nie wspomnę . Są dyma... na maxa
Kleiło by się to z zapowiedziami własnego teamu. Tym bardziej że nie wygląda na to, żeby spółka liczyła się ze zdaniem teamów z którymi współpracuje. Do tego można dostać od spółki wielomilionową karę za błędy. Same atrakcje :)
Czeka i czekam kiedy czara goryczy się przeleje i zaczniemy wreszcie rozmawiać merytorycznie o ustawieniu prezesa do pionu albo o zmianie. Niestety wygląda na to że działania pana prezesa odstraszyły inwestorów. Nie usprawiedliwiam devsów, bo jakość DDS2 daje wiele do życzenia, choć ten sprzedaje się w granicach przyzwoitości. Potencjał jest, tylko obawiam się że może zostać roztrwoniony. Niestety porządki nie tylko ze spółkami zależnymi są potrzebne, ba, gdyby to chodziło o kogoś innego to nawet bym się cieszył, a tutaj to nie wiem czy chodzi o sprzątanie czy o odpisy. Tutaj jest tylko 2,5 ml akcji, kasa spływa, Ip ma potencjał, dodatkowo kasa z Road, czyli co stoi na przeszkodzie rajdowi na ATH? Co albo Kto?
Wszystkim dookoła ubliżasz ale wszystko przemawia za tym że sam jesteś trolle prezia. Wprawdzie ktoś tu kiedyś napisal że jesteś pssseem JT ale ja mam całkiem inne spostrzeżenia. Mieszasz i kombinujesz na tym forum aż miło XDDD. A może ty jesteś sam p... ? A skąd , chyna się zagalopowałem XDDDDDD
Czyli obecna wycena to nie błąd rynku tylko odzwierciedlenie faktycznie złej sytuacji w firmie. Z obecnym kapitanem na pokładzie mamy marne szanse na wzrosty.
Dziwi mnie w takim razie webinar który organizuje w obecnej sytuacji, wystawia się na widok publiczny w momencie gdy tak naprawdę jest najbardziej nieporządną osobą w spółce.
Kolejna sprawa to jego 10% pakiet akcji. Przy potencjale i obecnej wycenie movie dziwię się trochę że nikt nie ma chrapki żeby zrobić wrogie przejęcie i zrobić porządek w spółce i zacząć zarabiać.
Kiedyś tak dla zabawy robiliśmy predykcję rozwoju MG i wiesz co wywaliło jako najbardziej prawdopodobny scenariusz? Tak, przejęcie. Ale to tylko taka ciekawostka. Były też inne scenariusze ale nie powiem jakie bo by mnie tu z... XDDDD. Co do przejęcia, gdybyś chciał zebrać akcje, to wolałbyś po 13 czy 20? Tyle tylko że cały czas jesteśmy w sferze gdybania. Niestety, nie da się tu podyskutować bo zaraz są wyzwiska, tak jakby komuś zależało na sianiu zamętu.
Oczywiście że im taniej tym lepiej dla skupującego tylko że muszą się znaleźć chetni do oddawania. Ostatnie kilka dni było widać że ktoś zbiera batony z arkusza ale nie chce zbijać kursu zbyt nisko. W piątek zleciało chyba na 12.80 poniżej tej ceny było dość pusto w arkuszu.
Z drugiej strony skoro ktoś chciałby to zrobić to albo przy cichym przyzwoleniu prezesa bo dziwi mnie jego postawa która ewidentnie działa na szkodę wizerunku spółki.
i przez 1,5 roku spadków i obrocie połowy akcji jeszcze nie nazbierali ? xDDDDD żałosne z was zaganiacze ... w poniedziałek planowane spadki, że tak naganiacie ?