• Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Jan [31.0.87.*]
    Na Vakomteku siedziałem dość długo ze średnią 1,56zł. Pisałem że liczę na 6-7zł a trole spadkowe pisały mi że marzycielem jestem i mam zejść na ziemię. Nie posłuchałem ich. Wszystko sprzedałem tak jak chciałem w przedziale 6,40-7zł. Niestety się pomyliłem bo cena poszła na 15zł. Więc taka jest zazwyczaj wiarygodność trolli spadkowych i radzę na nich nie zwracać uwagi. Tu obstawiam przedział 20-25zł i znając życie znów się pomylę i pójdzie na 40 albo i 60zł. Po prostu jak już przejdzie te 20zł to grubasy już zrobią co chcą z kursem bo akcji w rękach drobnicy już nie będzie. Przy 20zł kapitalizacja będzie tu na poziomie 64mln zł, czyli nadal będzie tanio, najtaniej z wszystkich spółek, które wchodzą w krypto.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Jan [31.0.87.*]
    Pierwsze zakupy Vakomteku robiłem po około 80gr. Gdybym wtedy był bardziej pewny siebie, gdybym nie czytał tego forum to bym wszystko miał ze średnią 0,8zł a nie 1,56zł. Trzeba kierować się swoim rozumem, a nie opiniami na forum bankiera. Tego na pewno nauczyłem się na Vakomteku.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Mada [37.31.60.*]
    Tu będzie podobnie tylko trzeba wytrzymałość i mieć swoje zdanie. Forum bankiera zay trzy czytać z przymrużeniem oka.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Duc [46.112.66.*]
    Życzenia a zrobią emisje to zleci na grosze
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~ja [91.150.194.*]
    Co do "Valotka" to twoja ocena była trafna, akurat to co napisałeś odnośnie Imm jest już odwrotnie, akcje mają tylko spekulanci (to dobrze) i ulica. Nawet główny pozbywa się ich wiedząc o tym, że będzie miał ich grube miliony za grosze. Liczę na spekulantów, którzy jeżeli tu są, to kurs muszą dźwignąć by coś sobie ugrać, może tak się zdarzyć, że tylko oni ugrają blokując sprzedaż, tak się działo na innych spółkach.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Jlo [83.7.231.*]
    Nominal jest 1 pln nie mogabyc akcje emitowane ponizej nominalu proste wiec haslo akcje za grosze to bzdura
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Rex [5.173.151.*]
    Przecież kasa z emisji pójdzie w Bitcoina. Im więcej kasy z emisji tym więcej Bitcoina. Potem kasa z obligacji, które są już na dwa lata, a po dwóch latach Bitcoin może urosnąć i o 100% jak nie więcej. Do tego mogą wymyśleć inne biznesy związane z aktywami cyfrowymi. Potencjał jest wielki bo możliwości jest pełno.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Rex [5.173.151.*]
    Do tego dodać trzeba że ulica nie będzie miała żadnej możliwości by pozyskać akcji z emisji, no i zanim te akcje wejdą do obiegu to szmat czasu minie.
    Brednie wypisujesz o akcjach za grosze. Każdy może sobie przeczytać jakie będą warunki emisji w projektach uchwał. Czytanie nie boli.
    A dlaczego brednie? Bo cena nominalna to 1zł, taniej nie może być. A z uchwał wynika że cena akcji serii F będzie po około 4zł bo nie dadzą rady trzymać kursu tak nisko aby było taniej. Podobnie z wariantami serii A. Jeśli chodzi serię E to już daleka perspektywa, bo cena tych akcji będzie zależna od momentu kiedy obligatariusz będzie chciał wymienić swoje obligacje na akcje. Trzeba być ignorantem albo zwykłym trolem spadkowym aby pisać o akcjach za grosze.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Truskawka [31.60.96.*]
    Ja już nawet. Nie walczę z trolami niech sobie piszą co chcą i wszystko co im się uda zrobić czyli zachęcić kogoś do sprzedaży i spadku kursu traktuje jako dobrą okazję do zakupów tak jak w piątek
    Za bardzo się przejmujesz tym co ludzie tu piszą. Popatrz na arkusz zleceń do 10zł. Akcji od czwartku w obiegu niby 210k więcej a akcji w arkuszu zleceń na sprzedaży do 10zł około 60k mniej niż wcześniej. Wniosek jest taki, że jest teraz konsolidacja przed wybiciem, a patrząc na obroty jest to wielka konsolidacja przed wielkim wybiciem. Dodać do tego trzeba że akcji w obiegu ogólnie jest bardzo mało, jest tu groszowa kapitalizacja, a spółka wchodzi w bardzo dochodowy sektor. Główny inwestor to nie spekulant, a poważny człowiek z wielkim doświadczeniem i ze znajomościami. Do tego popatrzeć trzeba co się dzieje na trzech pozostałych spółkach, które wchodzą w krypto. Taki Vakomtek pokazał nam co się może tu wydarzyć.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~uuu [89.234.247.*]
    mówisz o fachowcy.pl?
    Może poczytaj kto to jest Dariusz Sukacz. To że był w radzie nadzorczej fachowcy.pl do 2015r. to po prostu przypadek, bo zajmuje się wieloma początkującymi startupami. A tam cuda zaczęły się dziać od 2017r. On był i jest w radach nadzorczych wielu spółek. Także słabo z tym naganianiem na spadki.
    Przepraszam. Dawid Sukacz chciałem napisać.
    Ma 30 letnie doświadczenie w branży. Podeślę link dla leniwych aby zobaczyli sobie gdzie jest w radach nadzorczych obecnie. Jest to bardzo poważny człowiek.

https://rejestr.io/osoby/913352/dawid-sukacz
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Truskawka [31.60.96.*]
    Gorąco na forum się robi
    Czyżby jutro był ten dzień kiedy 3 PLN pęknie na dobre?
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Liliput [185.174.133.*]
    Jest ktoś z mądrych?
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    Halo halo - truskaweczko - jak ta Twoje trójkąciki AT i pękające 3 pln ??
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Maciej [5.189.221.*]
    Truskawki pisze tylko jak rośnie inaczej z nory nie wychodzi
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Ww [195.238.126.*]
    Dalej wierzycie że emisja będzie po 4zł po tym jak szukacz wywala wszystko? po 2zł?. Gdyby była po 4zł to na zachętę kurs powinien być wyżej ze 2% tj z 5 zł a jutro będzie ciężko 2zł utrzymać?

Jak to jest z tymi emisjami?

Jan czuje nosem 20zł a jest 2 zł, truskawka gdy rano rosło tanczył spadlo zniknął a polityczny triumfuje..
    Niedobre miec te akcje.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Szajba [5.181.25.*]
    Mogło być pięknie a będzie jak zwykle?
    Dymają nas drobnych?
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Krzyś [185.135.86.*]
    Mądrala Jan może skomentować swój wątek?
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Kurakao [45.141.152.*]
    To wygląda jak egzekucja na kursie. Cały dzień nawalanka a gdy kurs się podnosił nawalanka, nawet na zamknięcie zrzucili kurs kilka groszy jakby taniej znaczyło lepiej albo tak się śpieszy.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~ja [91.150.207.*]
    Sezon na truskawki się dawno skończył, jest dokładnie tak jak pisałem, chciałem również zauważyć, że 1 zł to jest 100 GROSZY. Tu nadal będzie zrzut przez głównego do tych groszy o których pisałem, chyba że skończą mu się akcje, co jest bardzo prawdopodobne, a wówczas możemy odbić, jemu już dużo nie zostało.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~ja [91.150.207.*]
    I żeby nie było wcale nie naganiam na spadki, mając akcji dużo więcej niż nie jeden z was, śmiem twierdzić że jestem w czołówce posiadaczy.
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Tak tak - każdy z Was ma dziesiątki tysięcy akcji - pewnie jakby zsumować to co twierdzicie to by wyszło że na rynku jest 10-15 mln akcji
    Ehhh dzieci
    Prawda jest taka iż tutaj kurs nie wystrzeli - kto wisi powyżej 2.5 może mieć problem z wyjściem bez straty
    Poczekać na okolice 1.6 uśrednić a potem jak spekula szarpnie przed 14.10 sprzedać
    10-20 PLN za akcje to nawet nie bajki a delirium chorego
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Baca [217.96.183.*]
    Poczekaj to sobie kupisz po 1,60 zeta , czekaj , czekaj ......
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Się zdziwisz człowieczku że słomą w butach
  • Re: Czy będzie tu 20zł ?? Autor: ~Ks [46.112.96.*]
    Chyba nic z tego z drugiej strony jeśli sprzedaje glowny i nawet jesi emisja bedzie po 1zl to tych akcji nie bedzie w obiegu tak szybko, rynek to 2 mln ff niewiele na spekulacje, jednak główny zaniża kurs by emisja byla jak najniżej? Czy 1 zl to jest na pewno minimum?
[x]
IMMGAMES -3,50% 1,38 2025-11-18 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.