Ile razy mam ci tłumaczyć złamasie, że posiadam tylko jeden nick, nikogo nie udaje, dla nikogo nie pracuje. Czasami tu zajrze, żeby zobaczyć jak się wiecie ze złości i frustracji kiedy to będzie codziennie spadało. Dlaczego to ma rosnąć? Nie ma żadnego powodu, wręcz przeciwnie.
A co się zmieniło odkąd weszłaś tu i kupiłaś akcje z pozytywnym nastawieniem do spółki, do sprzedaży jej i znienawidzenia po ogłoszeniu uzyskania koncesji?
Jak ma cię ktokolwiek brać na poważnie, kiedy pisałaś bzdury, że Famur będzie zarabiał a grenevia upadnie (gdzie to robi zupełnie ku*wę z logiki). Rzekomo weszłaś po podpisaniu listu intencyjnego z PGZ. A wyszłaś po tym, jak ogłosili koncesję na broń i amunicję. Wtedy chyba logicznym byłoby podwoić czy potroić swoją pozycję a nie sprzedawać ze stratą
A w którym momencie ja napisałam, że Grenevia upadnie? Co za bzdury. Nie upadnie, ale zarobić wam nie da. Sprawa koncesji jeszcze bardziej pokazała, że zrobią wszystko, żeby akcjonariusze na tym nie zrobili. Wiadomość o koncesji popołudniu, a rano obszerny wywiad, gdzie pani prezes jeszcze raz dobitnie podkreśliła, że zbrojeniówka to sprawa na kolejną perspektywę po roku 2030. Żadnych złudzeń nie pozostawiła, że nie ma na co liczyć.