Trolle próbują zasypać forum negatywnymi tytułami. Jadzia która już od dawna zarzekała się, że nic tu po niej znowu dodaje kolejny wątek, ależ dedykacja na spółkę której się nie chce dotykać
Będę was traktowała tak jak wy mnie ,wyprane mózgi bez żadnej wiedzy i refleksji. Jak tu zaczęłam pisać, nikogo nie obraziłam, wyraziłam tylko swoje wątpliwości, które mam prawo wyrażac
My przynajmniej mamy mózgi Tobie pozostała jedynie przestrzeń na … Jeżeli nie umiesz czytać to poproś kogoś niech przeczyta i wytłumaczy wszystko od początku … Bez odbioru ale Pozdrawiam
Wspaniale to działa Milinwestor... Będzie w pełni uzrowione forum nasze a te trolle już szału dostają i biadolą jak to są ofiarami, bo zdały sobie sprawę z tego, że każdy ich tytuł utopimy i normalne tytuły będą ludzie nieustannie widzieć, nie zaś te ich mózgopiorące Słonko nie wzejdzie już itp. bzdury... I to wszystko przy użyciu 1/10 poprzedniej energii co wcześniej przy bezpośrednim zwalczaniu ich w każdym temacie... Kwarantanną tę zarazę... Dobrze to wymyśliłeś, a ja wczoraj się przekonałem na tym wątku z Jadziem i Izadorem, że dla nich nie jest ważne jak wielkie bzdury i jęki skrobią, byleby normalni ludzie się zamęczali im odpowiadaniem, a w tym czasie pierwsze i nieustannie widocznie dla każdego zaglądającego na forum było to kłamstwo, że kurs już nie wzrośnie albo coś podobnego... Wątek z wyłączeniem niezarejestrowanych jest przeciwskuteczny, bo tylko zarejestrowani mogliby go podbijać dodatkowym postem, a otwarte w nieskończoność każdy może wyciągać z historii i zakrywać w ten sposób każdorazowo 3 najnowsze pozycje na forum... Oto przykład ekonomii sił w praktyce... Efektywnośc biznesowa i inwestorska na prostym forum w walce z przeciwnościami gospodarczymi w postaci trolli... Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w uczynienie forum GRENEVIA strefą wolną od tomkotrolli, by w końcu można było tu normalnie funkcjonować i czytać cokolwiek wartościowego, bez tej trollozarazy niszczącej ludzki wysiłek i umysły, bo to jednak jest mentalna zaraza którą usiłują rozszerzać poprzez panikę i nieustanne oderwane od faktów jęczenie :)
Sęk w tym, że ludzie pisali do ciebie faktami, a ty odpowiadałaś fałszywymi informacjami o holdingach czy innych strukturach. Takimi co mają na celu siać zamęt, pisałas o tym wielokrotnie i wielokrotnie było ci tłumaczone na sto różnych sposobów, jak to działa. Chyba już do ciebie w końcu dotarło, bo o tym nie piszesz. Ale teraz wynajdujesz kolejne jakieś selektywne informacje czy coś, aby spółkę obrzydzać. Nie udawaj, że to jest zemsta na nas czy coś, wiadomo jaki masz cel
Trollom się nie znudzi, bo mają srebrniki za to i ciągle to robią bo po prostu to ich życie i zajęcie, więc chodzi tylko o konsekwentne podbijanie i tworzenie nowych pozytywnych naszych postów jak to zaproponowałeś, a po przetestowaniu ich bojem ostatnio uznałem za jedyną skuteczną metodę załatwienia ich ostatecznego i usunięcia z forum w kategorii 3 najnowsze tytuły i od razu działa, ale trzeba każdego dnia ponownie te 3-4 posty najfajniejsze o GRENEVIA podbijać od nowa, bo te karakany wchodzą na szczyt listy swoimi jękami co ileś tam i trzeba kolejne 3 tytułu podbić, żeby to zbić, no ale raz że to w pełni skuteczne i do szału ich doprowadza, bo nie musimy się z nimi użerać i cały czas gwarantować ich wątkom ekspozycji na czytających, a dwa, że nie mają sposobu żeby nam to zablokować czy przeskoczyć, bo LUDZI DOBREEEJ WOOOLI... JEST WIĘCEJ !!! I to jest nas już dużo więcej i widzą to że się śmiejemy z ich wszystkich chwytów już i że nie urobią kogokolwiek z inwestorów indywidualnych i trzęsie ich coraz bardziej, bo liczyli na zmęczenie nasze i monopol na przekaz tu i się przeliczyli i zderzyli ze ścianą wojowników o sprawiedliwość i uczciwość i wygrywamy ten bój zdecydowanie już... Pozdrawiam zadowolonych z tego, że używając 1/10 wcześniejszej energii możemy teraz skutecznie oczyszczać forum z trolli i niech ich ogień piekielny nieustannie z jaśniePanem pie...oli :)