Cytuję "Analityk Erste Group Jakub Szkopek obniżył rekomendację dla Grenevii do „redukuj” z „kupuj” i wyznaczył cenę docelową akcji tej spółki na 3,45 zł. W środę na zamknięciu sesji za jeden walor przemysłowej spółki płacono 3,52 zł."
To i tak wysoka wycena, potem będzie niższa.
Absolutnie nie obrażam, pomyśl już najwyższy czas, będąc tu i pisząc samą siebie obrażasz. Nam dajesz tylko fun …. Klepiesz w dno od spodu, w Twoim przypadku może być tylko zmiana na lepsze … Pozdrawiam
Jadzia “nic tu po mnie, pozbyłam się swojej pozycji, ide stad - powiedziała dwa tygodnie temu” zakłada już po raz dziesiąty chyba nowy wątek! W sobotę, w wolnym czasie, jak miło z twojej strony.
Nie odpowiadajcie Jadzie i Izadora, żeby nie trzymać na pozycji 3 najnowszysch tytyłów na forum... Postujcie na wątkach z pozytywnym przekazem z informacjami merytorycznymi z historii forum, żeby zawsze normalne tematy były na tapecie forum najnowszej, bez tych haseł trollowych typu Słonko już nie wzejdzie... Pozdrawiam uczestniczących w tej naszej nowej a 100% skutecznej akcji zwalczania tomkotrolli, bo najgorsze to wdawać się z nimi w dyskusję i legalizować ich tematy i ciągle je utrzymywać w pozycji najnowszysch 3 na forum :)
Nie robię tego, dlatego, że straciłam tylko nie będę tego chamstwa tutaj tolerować. Ale faktycznie szkoda czasu, lepiej poczekać i zobaczyć jak tu się wszystko posypie.
Widzita mondralę... Kupiła drogo i sprzedała ze starą po kilku dniach i od razu świat się wali i wszyscy muszą tracić, bo nieudaczniczka nie wie co robi... Tylko dziwnym trafem potrafi 100 postów dziennie produkować mimo że wszyscy się z niej śmieją i na to co skrobie leją... Pozdrawiam zaintrygowanych tym paradoksem trollicy :)