• Segmenracja Autor: ~Paweł [84.40.159.*]
    Bras po nowej segmentacji spółek nadal w alertach.. czyli wisimy na fixach. Swoją drogą ciekawi mnie jaka jest przesłanka do tego..
  • Re: Segmenracja Autor: ~rt [80.238.115.*]
    może na prośbę zarządu? :-)
  • Re: Segmenracja Autor: ~Paweł [84.40.159.*]
    Myślisz, że to w interesie spółki/akcjonariuszy? W sumie ograniczone możliwości handlu akcjami przy pozytywnym rozwoju wypadków z wydaniem decyzji mogą ułatwić ruch kursem na jakiś logiczniejszy niż obecnie poziom.
  • Re: Segmenracja Autor: ~rt [80.238.115.*]
    nie no, na pewno zarząd bardzo przejmuje się interesem akcjonariuszy :-) ułatwienie ruchu kursu może na przykład rozczarować zarząd w temacie potencjalnej emisji jeśli kiedyś tam szczęśliwie będzie ta zgoda i trzeba będzie wziąć się do roboty
    Sorry, ale strasznie mętnie. Najpierw sgerujesz, że głównym zależy na tym by pozostać w NC alertach, potem jeszcze snujesz teorie, że zależy im, żeby kurs był jak najniżej. Musieliby działać na szkodę spółki i akcjonariuszy, czyli także swoją. Dla mnie absurdy.
  • Re: Segmenracja Autor: ~vklf [31.61.241.*]
    Niezwołanie walnego - to może być przyczyna. Każda spółka ma ustawowy obowiązek przeprowadzić walne do 30.06. W przypadku gdy raport roczny był opóźniony i nie można było dochować tego terminu walne powinno być zwołane niezwłocznie gdy raport jest gotowy.
    No tak, to może być realny, konkretny powód. Wychodzi, że trzeba się cieszyć, że są jakiekolwiek notowania
    Trudno skumać co siedzi w głowie i planach właścicieli. Zero komunikacji, całkowita niepewność i ogólne poczucie strasznej nieudolności w działaniach spółki.
  • Re: Segmenracja Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Polaczki kwiczą to dobry znak
  • Re: Segmenracja Autor: ~vklf [31.61.229.*]
    Ten "dobry znak" już piąty rok trwa. Ruchają nas na grubo rdoś i władze tej spółki, ale niektórzy twierdzą, że to masaż tajski.
    W punkt.
  • Re: Segmenracja Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    To dobrze bo na nich się dobrze zarabia Apolllo z 0'60 jest teraz 2 Zeta mogę tak wymieniać Reddew z 24 groszy jest 3 zeta
  • Re: Segmenracja Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    Nie wiem czym się przejmujecie...spokojnie dajcie spółce czas. I tak powinniście się cieszyć że nie spada i tego się trzymajmy.
  • Re: Segmenracja Autor: ~Kris [37.31.20.*]
    Cieszymy się i dajemy im czas już 5lat.
[x]
BRAS 0,00% 0,20 2025-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.