Czarna, po pierwsze - nie interesuje Cię, co myślę. Po drugie - doskonale wiesz, co myślę. Po trzecie - piszesz to tylko po, żeby móc przemycić treści, które mogą zasiać wątpliwości.
Natomiast nigdy nie odpowiedziale/aś, po co tu siedzisz 24/7 monitorując, a czasami moderując każdy post od wielu lat.
A ja myślałam, ze na wyciąganiu faktów, które wyciągającym pasują. Tym bardziej, ze nie trzeba się nawet wysilać, żeby każdy fakt dopasować po swojemu.)
Czasami Czarna mam dla Ciebie sporo współczucia, jak wzrasta mi poziom empatii.
Dlatego odniosę się do tego kulturalnie - pytanie w temacie wątku nie jest faktem, o ktorym piszesz, tylko bezczelną hipotezą mającą na celu zdyskredytowanie Reala oraz wskazanie, że nie ma chętnych na te akcje. NIe ma to nic wspólnego z faktami. Jeśil jednak odwoływać się do nich, to fakty na giełdzie mają znaczenie wyłącznie wstecznie, a gra toczy sie o przyszłość, czyli NIE fakty.
Doskonale o tym wiesz. NIe wiem, kto tam teraz siedzi u Was przed ekranem, ale formę macie bardzo nierówną
Widzę, że znowu obwiniacie czarną albo Blacka za ten marazm na papierze. Zadaj sobie pytanie, co ty tak naprawdę wiesz o Realu i jeżeli ta wiedza jest zbudowana tylko na tym forum, to chyba nie muszę komentować tego?
Oczywiscie, ze nie musisz, ale komentujesz.
Smieszne sa te nowe nicki, ktore znaja historie tego forum na pamiec.
Taki “nowy”, a wszystko wie :)
Dobrzy sa tez ci, ktorzy sa nowi i pluja na spolke - lubia tracic czas najwyrazniej