• Co tu się dziej Autor: ~dr [83.8.241.*]
    Nikt nie ma dużej bańki ! komputery się nie ruszą bez jakiegoś ruch . Będziemy czekali na te badanie do końca roku bez kierunku .
  • Re: Co tu się dziej Autor: ~Maras [46.112.194.*]
    Jak to bez kierunku? Od maja masz jasny i wyraźny trend. Po publikacji badań tylko przyspieszy.
  • Re: Co tu się dziej Autor: ~dr [83.8.241.*]
    Ja jestem bez kierunku , po uśrednieniu jestem 1,2 do tyłu . Masz 3 miesiące z 31 na 27 to nie jest masakra po realizacji z 20 - 6 miesięcy temu . Ciężko to nazwać zwalą czekając na info .
  • Re: Co tu się dziej Autor: ~Ehhhh [80.203.20.*]
    Ty masz jakieś papiery na swój autyzm? Jak w grudniu wejdą badania to kurs bedzie lekko po 75. Teraz nie rosnie bo nie ma wyników. Skoro nie ma wyników to pod co ma rosnąć? Jak się okaże ze lek działa w 5 i 6 miesięcznych terapiach to fundusze bedą sie zabijać o te akcjie
  • Re: Co tu się dziej Autor: ~Maras [46.112.194.*]
    A jak się okaże, że lek nie działa to kurs wyląduje w granicach 2 zł.
  • Re: Co tu się dziej Autor: ~dr [83.8.241.*]
    Kto nie ryzykuje ten nie pije....... o to tu chodzi
    Ty tak na serio? Czy tylko udajesz
  • Re: Co tu się dziej Autor: ~Wlado [188.33.44.*]
    Ten papier miałem ale pytam się jaki sens trzymać papier cały rok że ewentualnie może coś się zarobi gdy wszyscy inni zarabiają pomyślcie
    Oczywiście że tak. Mam LPP KGHM Orlen Cdprojekt i 10% kapitalu tu. Wiadomo ze lepiej bylo kupic Intela Pepco albo jsw tydzien temu. Analiza wsteczna zawsze skuteczna. Tyle że Orlen i LPP juz jest przy ATH brakuje kilku % KGHM przy 150 też lepiej zacząć sprzedawac niż kupować. Cdprojekt zarobi ale dopiero w przeciągu 2 lat wyjdzie nowa gra. Tu zostało 3 miesiące do wyników. Szczerze na innych spółkach mam dobry procent zwrotu ale one są juz wyśrubowane i raczej duzo wiecej nie dadzą. Tu mam -15% i jestem spokojny teraz jest czas kiedy bedą publikować informacje o wynikach badań pacjentów podpisywać nowe umowy partnerskie pozyskiwać kapitał i reklamować rvu120. Sprzedawanie akcji po 27 to jak sprzedawanie w grudniu Orlenu po 46. Można? Mozna ale po co?
  • Re: Co tu się dziej Autor: ~Xyz [89.64.16.*]
    Dwa złote to gruba przesada ale w powolny spadek w pobliże 10 zł jestem w stanie uwierzyć. Tym bardziej, że ostatnie spadki idą w parze z podwyższonymi wolumenami.
[x]
RYVU -0,88% 28,15 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.