Forumowiczu Obserwator....kiedyś była taka spółka Rafako,tam ludzie grali i kupowali ogrom akcji od poziomu 2zl aż do grosza jednego.Tez ludzie pytali...Kto to kupuje?..Kto to kupuje?.Napewno nie aby stracić:))))....Wiesiek też z uśmiechem dobiera i kupuje znaczne pakiety od ,jak ja kojarzę ceny 0.45 zl...choć gdy czytam forum.,to są ludzie,którzy twierdzą że nawet od ceny 0,88zl:)))
Śmiała teza śmiała,ale czy fałszywa.....???W tym roku kończy się strategia 2024-2025 i czas powie SPRAWDZAM i zobaczymy co okaże się dalej....Może być że zarząd poda strategię na 2026-2027 i tam będzie podane ,że spółka ma zamiar oczekiwać na pozwolenia na import i je po czasie zwracać...może też być,że strategii już nie będzie... no nic,nie ma co gdybać, czekany spokojnie bez nerwa co i jak dalej:))))
Jedna strona widzi import za rogiem druga za tym samym rogiem plajtę. Wiadomo, że patrząc na przeszłość jakieś ryzyko jest utraty kasy a z drugiej strony my nie wiemy który biznes planują na prawdę uruchomić..i kiedy.
Autor: ~Qq[194.42.110.*] Z kolegą założyłem się, że do importu dojdzie, jeżeli nie to w mojej opinii muszą myśleć o innej działalności, jeżeli THC Pharma spali trzecie podejście do importu? Pozdro
."...w mojej opinii muszą myśleć o innej działalności..."....Ale gdy spadnie na 10 groszy, to dobierzesz jeszcze znaczny pakiet, czy już będziesz czekał na nową strategię:))))))......bolały wcześniejsze posty, że wykasowales?Wstydzisz się prawdy?...prawda zawsze boli kochaniutki a będzie boleć jeszcze bardziej:)))))
Trzeba zmienić coś zmienić niebieskie plączącemu się miedzy nogami nie pomagają, prawa ręka tez go już boli, a główka cos o byczkach. No tak racja tam zwisu nie ma