• raport .... widać jak wywalają Autor: ~Kicia [178.43.244.*]
    raport .... widać jak wywalają
  • Re: raport .... widać jak wywalają Autor: ~Ale_kreca [195.80.150.*]
    Hahaha ale bzdury. Podstawowy wskaźnik giełdowy to obroty. Co tu jest wywalane skoro obroty jak w warzywniaku?
  • Re: raport .... widać jak wywalają Autor: ~wolf [83.31.85.*]
    Wyniki będą słabe o tym wiedzą wszyscy. Najważniejsza będzie konferencja po wynikach co powie nowy zarząd o przyszłości, jakie ma pomysły na spółkę i czy w ogóle jakieś ma. Wychodzę z założenia, że skoro zgodzili się wejść na pokład przeciekającej łajby to maja pomysł jak ją uratować - czekam z niecierpliwością
  • Re: raport .... widać jak wywalają Autor: ~BVG [139.28.85.*]
    Myślę że nie ma czego się spodziewać.
    Firma musi zacząć sprzedawać.
    Aby sprzedawać musi mieć takie kompetencje oraz relacje w biznesie a o nie takiej kolejnej firmie z PL trudno. Jeżeli myślicie że Chiny czy Turcja nie ma takich Mabionie to się mylimy.

Pamietajmy że osoby w nowym zarządzie nie mają doświadczenia na takich stanowiskach i mogę mówić co chcą.

Myślę że właściciele firmy powinni się wziąć do roboty i coś wreszcie zrobić.

Proszę jaka jest wasza opinia na temat ich CV na LinkedIn?
  • Re: raport .... widać jak wywalają Autor: ~Dolar [109.243.65.*]
    Moja opinia jest taka, że w prymitywny sposób nawalasz na spadki.
  • Re: raport .... widać jak wywalają Autor: ~Vvv [185.181.61.*]
    Dla zorientowanych, nowy prezez Mabion Gregor Kawaletz był w latach 2021-2024 prezesem Recipharm AB. Evidence of execution. Recipharm w 2024 r. raportowała rekordowe przychody (≈€827 mln) i realizację kamieni milowych
  • Re: raport .... widać jak wywalają Autor: ~Gruby [185.72.186.*]
    O ile jakakolwiek konferencja będzie. Zwróć uwagę, że poza espi nie ma żadnej akcji marketingowej pod zmiany w zarządzie. Nic na LinkedIn. Konferencja gdyby miała być to już by pewnie była ogłoszona.
[x]
MABION -1,38% 8,57 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.