• FORZA W JAPONI to trumna dla Polskiego JDM Autor: ~Runner [93.105.177.*]
    Przemyślcie to racjonalnie, najlepsza gra wyścigowa na świecie z setingiem grania na kierwonicy i padzie dla wszystkich będzie miała miejsce w JAPOPNI z motywem JDM, driftem i ich kulturą w dodatku od strzała dostępną w GamePASS.
    PRzecież nikt nie spojrzy na JDM DRIFT MASTER nawet jakby był za połowę ceny na konsoli. To nie ma prawa bytu.
    Cud, że udało im sie sprzedać te 140 tys szt. To i tak sukces. Niech lepiej się ogarną i w innym kierunku pójdą. Bo w wyścigach i symulatorach nie mają szans przebicia, a Pizza slice to gra dla 5 latków.
  • Re: FORZA W JAPONI to trumna dla Polskiego JDM Autor: ~Anonim [91.221.44.*]
    Napiszę to samo, co napisałem pod Twoim komentarzem w innym temacie:

Weź proszę pod uwagę, że FH6 wyjdzie zapewne na jesień więc to nie jest duży kłopot. Może jeszcze będzie dodatkowym bodźcem do zakupu gotowego już JDM. Gdyby premiera FH6 wyszła na początku 2026, to rzeczywiście byłby duży problem.
    Do tego czasu to większość co się miało sprzedać będzie już sprzedane.

Oczywiście jest mnóstwo innych ryzyk jak dobra wersja na konsole i przemyślane multi i znalezienie dobrego wydawcy.

• Re: FORZA W JAPONI to trumna dla Polskiego JDM Autor: ~Runner [93.105.177.*]
    Mówisz tak bo wisisz pewnie na haku i chcesz odzyskać kapitał.
    Ja sprzedałem po 11 pln i może okupie za mniejszy pakiet jakby było po 5 ale tutaj i tak perspektywy zarobkowe przez tą spółkę są mizerne a koszta z miesiąca na miesiąc coraz większe. Przecież gra nawet się jeszcze nie spłaciła i znów będą musieli się zadłużyć albo emisje zrobić żeby nową grę wykonać.
    Tutaj to tylko spekulacja pomoże, a nie fundamenty zdrowej zarabiającej spółki.
    Już Bloober ma lepszy potencjał przy obecnym kursie niż to tutaj.
    Nie mówiąc o OML które ma świetną premiere Valor Mortis przed sobą.
  • Re: FORZA W JAPONI to trumna dla Polskiego JDM Autor: ~Anonim [91.221.44.*]
    No to jak sprzedałeś to nie siej paniki, bo nie ma do niej podstaw. Dla mnie najlepiej by było jakby kurs jeszcze spadł żeby sobie dokupić na dołkach. Więc na razie nie jest w moim interesie promowanie kursu w górę, ale też nie działam na forum tak by mówić komuś, że tu już będzie tylko spadek i nic nas nie uratuje. Trochę przywoitości w tym zwariowanym świecie.
  • Re: FORZA W JAPONI to trumna dla Polskiego JDM Autor: ~Zabawa [212.105.131.*]
    Haha Bloober. To rzeź odwalił. Jak Cronos gorzej od JDM się na PC sprzedaje ;) Oj chyba ktoś mocno wisi na topach. Spokojnie tam jeszcze walnie, na razie jest rezolutne ubieranko.
  • Re: FORZA W JAPONI to trumna dla Polskiego JDM Autor: ~PrzymusNaganiacz [89.68.5.*]
    Przecież premiera forzy do kwiecień, oficjalna data :)
  • Re: FORZA W JAPONI to trumna dla Polskiego JDM Autor: ~Onn [188.146.32.*]
    Nie ma oficjalnej daty jeszcze
  • Re: FORZA W JAPONI to trumna dla Polskiego JDM Autor: ~Olo [31.60.80.*]
    Symulatory dają zarobić kosmieczne pieniądze jak na koszty j czas produkcji, pizza może być dobra tylko Muso być dobrze zrobiona
[x]
GAMFACTOR 2,13% 7,66 2025-11-19 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.