Na obecną chwilę w tej grze widzę największy potencjał . Skoro w niektórych krajach jest to najczęściej pobierana gra ,czyli dobrą drogę obrali. W takich tytułach oprócz jakości najważniejszą rzeczą jest ilość graczy. Aby przychody były na poziomie 1miliona dolarów miesięcznie ,według mnie musimy osiągnąć pulę graczy 5M + Obecnie pobrało grę 1,2M Pięć milionów to nie takie hop!!! Myślę ,że w następnej połowie roku może się to udać ,chyba ,że zrobią tak mocny marketing ,że wcześniej się doczekamy takiej ilości.
Gra jest mega dobra z mega potencjałem.
Dlatego właśnie spadzie tak nas zachęcają do sprzedaży. Nie dajcie się oszukać i odebrać sobie akcji.
Teraz przed spółką jest tylko lepiej.
A przy sukcesie WoH i doświadczeniu Rortosa kto wie czy nie wejdą w symulatory dronow.
Najnowsze dane z ST pokazują. 880k pobrań za ostatnie 30 dni i 200k przychodu. Nie wiem czy te dane są wiarygodne. Gdyby jednak ,to muszę zweryfikować moje przewidywania . Czyli zbliżamy się do 1M pobrań miesięcznie ,a to może być wielka zmiana w przychodach w krótkim czasie. Jeśli tendencja się utrzyma to pod koniec roku TH powinno już lepiej zarabiać od WOH a może i HC .
Dnia 2025-09-29 o godz. 20:09 ~Wolny napisał(a): > Gdzie Ty na sensor tower widzisz takie liczby?
https://app.sensortower.com/publisher/android/Ten+Square+Games/?page=1&page_size=25 Tu masz link do ST 800k pobrań i 100k przychodu na IOS jest 80k pobrań i 100k przychodu .