Też tak uważam dlatego podał odrazu informacje o zejściu zeby wywołać panikę i wytrzepać leszcza
Normalnie jak jest wysyp w rynek to się skarmia na jak najwyższym poziomie a info o zejściu jest w ostatnim możliwym dniu bo mną chyba 4 dni sesyjne o ile się nie mylę
Pozdrawiam
I sypać z rana jak macie czy sam chętnych nie braknie :)
Polityczny ty jesteś nieogar że szok
Zobacz co się stało na fintechu jak się główny wysypał
Z 1.2pln spadło na 8 gr
Tutaj jak by nikt nie zieral to też by było już na groszach
A przekonasz się za chwilę że to napewno nie jest. Ulica
Dziś dla pocieszenia -10% rano później zobaczymy śmieć jakich mało na giełdzie główny sprzedaje za grosze własną spółkę jakby mu brakowało na parówki wstyd.
To jest myślenie życzeniowe - przespali rajd na vako i teraz skomlą że tutaj będzie to samo ---a nie będzie To są dwie zupełnie inne sytuacje i dwie firmy Tak samo jak ze zbrojeniówką Taki Bumech poszedł z 8 na 40 a np MBF stoi (poza skokiem z 4.6 na 10 - ale spadek do 7 już to zniwelował)
Możecie zatem marzyć dalej ale milionerami nie będziecie
Dałem wam leszcze polityczny i Leo pole do popisu cały dzień bo z regułę z jak widzę że pacjent jest nieuleczalny to odpuszczam
Zorbiliscie robotę obkupilem się na maksa dzisiaj w okolicach 1.90
Dobre z was narzędzia do pracy
Haha do zobaczenia na 1.65 - tam ja się obkupię
Ale dziękuję za Twoje naganianie - więcej biednej ulicy będzie w panice wywalało next week i szybciej dojdzie do poziomów moich zakupów - świetne z Ciebie narzędzie pracy
Oooo no to mnie zaskoczyłeś z ilością
A co do inteligencji wpisów - no cóż
Mogę powiedzieć parafrazując klasykę
„Truskawka gotuję pierogi dwa razy w tej samej wodzie „