• DLUGI CZAS Autor: ~INWESTOR [77.65.97.*]
    ..... zastanawialem sie czy mam ten wpis pisac. Po kilku tygodniach swobodnych wpisow. Powodem jest zniechecenie, ale to jest zbyr lagodnie powiedziane. Czytam rozne wpisy , ktore dostosowuja prawidla gieldowe do tego co tutaj sie dzieje. Ja mam jedna mysl _ profanacja . Obserwujacym notowania nie potrzeba tlumaczyc o co chodzi. Po wiadomosci z ub piatku, ktora mogla spowodowac moze 15 procentowy wzrost. obserwujemy COS takiego.
  • Re: DLUGI CZAS Autor: ~Vip [46.205.207.*]
    Synu... profanacja czego ? Że ludzie mają żal że znowu zaufali ? że dali się podpuścić ? Nihil novi , to tak jak z rządami he he .
  • Re: DLUGI CZAS Autor: ~Ola [79.185.214.*]
    Tym rządem z Zerem i Zbaw Polskę na czele Boże chroń nas o zlego
  • Re: DLUGI CZAS Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    po pierwsze - mozliwe, że szeroki rynek zaczął korektę, po drugie - sprzedawaj fakty, realizuj zyski - czego nie kumasz?
    Kurs spadnie, bo to początek korekty, a potem pójdzie w górę i również nie zdążysz, bo to ... berek - tylko taki, że ty biegasz z opóźnieniem tam, gdzie bogaty rzuca kość
  • Re: DLUGI CZAS Autor: ~takmyślę [89.64.87.*]
    a do tego trzeba dodac ze nic nie moze wiecznie rosnąć, ja na swiatową korekte czekam juz drugi tydzien w połowie wyprzedany a reszta ma ustawione stoplosy
  • Re: Nie żebym nie mówił Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    ale jak na razie standard na poadlinexie,

Zobacz wątki dotyczące Polimex MostostalZobacz profil Polimex Mostostal
    Autor: ~aqwert [195.14.27.*] 2025-09-22 09:10
    Opublikowano przy kursie:  7,54 zł , zmiana od tamtej pory: -9,28% <----------------------- :)))))))))
    Re: Dzisiaj na luzie przebijamy 8
    Dnia 2025-09-22 o godz. 09:07 ~Kkk11 napisał(a):
    > Łykają jak pelikan ryby będzie piękny zarobek jak to mówili po chudych latach nastaną grube i ten czas nastał
    >nic z tego, nie chce rosnąc, będzie spadać, zresztą tak się ubiera i trzepie leszcza. Jeszcze z pół godziny i czerwień :)))
  • Re: DLUGI CZAS Autor: ~gall333 [217.171.52.*]
    Ludzie tracą cierpliwość. Nerwy puszczają.
[x]
POLIMEXMS -3,33% 6,10 2025-11-07 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.