A już nie wierzyłem że się uda tak nisko wejść. Średnia 2,05. Będzie z tej mąki chlebek panowie i panie. Trochę pomógł główny akcjonariusz. Jak kolejne podejście będzie i on nie sypnie to pójdzie już bez postoju na 20zl.
Jak by główny chciał wywalać to by nie informowal na drugi dzień po transakcji co wywołało panikę tylko skarnial spokojnie nawet po 3 PLN
Tu gra idzie o coś. Wiecej
Większej głupoty dawno nie czytałem xD
Będziecie na wyścigi oddawać jak spadnie na poziom 1.5 lub niżej
A po emisji - oj gacie będziecie mieli pełne jak zobaczycie cenę akcji 20-30 groszy zD
Czytanie nie boli. Widać że dawno nic nie czytałeś. A wystarczy tylko zajrzeć w projekty uchwał najbliższego Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia: "Akcje Serii F obejmowane będą po cenie emisyjnej równej najniższej z następujących wartości: 1) 200% (słownie: dwieście procent) najniższego dziennego VWAP (dziennej średniej ceny ważonej wolumenem akcji Spółki) w okresie 10 (słownie: dziesięć) Dni sesyjnych bezpośrednio poprzedzających datę zawarcia listu intencyjnego; 2) 130% (słownie: sto trzydzieści procent) najniższego dziennego VWAP (dziennej średniej ceny ważonej wolumenem akcji Spółki) w okresie 10 (słownie: dziesięć) Dni sesyjnych bezpośrednio poprzedzających subskrypcję Pierwszej Transzy"
Akcje z emisji będą po około 4zł jeśli pod uwagę weźmiemy pierwszą wartość. Nie wiem skąd przyszło ci do głowy że będą tu akcje po 20-30gr. Do tego zanim akcje wejdą do obiegu to będą następne wakacje.
Też myślę że dlatego jeszcze nie rośnie tu cena właśnie przez drugi punkt. Ale to straszak moim zdaniem na odebranie akcji od słabych rączek. Pozbawiają ulicy akcji a potem zrobią co chcą i pójdzie cena emisji z pierwszego punktu czyli po około 4zł
Odbiarą z rynku akcje od drobnicy. Drobnica nic akcji z żadnej emisji nie kupi, bo nie stać ich na obligacje. Grubasy zamiast w bitcoina wejdą w obligacje. Resztę sami sobie poukładajcie, co zrobią grubasy jak akcji nie będzie w obiegu.
Za kasę z obligacji spółka będzie kupować Bitcoiny. Obligacje będą nieoprocentowane na około 2 lata. Po dwóch latach spółka może obligacje spłacić lub zaoferować akcje w cenie 90% ceny rynkowej. Tak działają spółki na zachodzie i są już największymi posiadaczami Bitcoina.
Ja siedzę grubo tu i liczę na minimum 1000%, a przy dobrych wiatrach i 2000% zysku. Czy miałem rację to czas pokaże. Nie chcę potem żałować że kolejny raz miałem przeczucie a nie wszedłem. Te liczby mnie skusiły i stwierdziłem że warto.