Nie rozumiem , dlaczego ty się pytasz o takie rzeczy tych cienkich Bolków którzy są na tym forum , skąd oni mogą coś wiedzieć na ten temat , o cenie decydują duzi inwestorzy którzy nie czytają tego forum , jak będą chcieli , to za tydzień cena może wynosić zarówno 5 złotych jak i 10 złotych.
Już to pisałem, ale jeszcze raz wam napiszę... Na pewno spadnie to w przedział 6,2- 5,8, ale to nie będzie tak, że 3 dni i już po zawodach. Będą delikatne podbitki, ale teraz mamy korektę. Ja się ustawiam z 50% na 6 zł, a drugie 50% na 4,80zł. Nie dziękujcie.
Jutro już wyraźne określenie ruchu po Upthrust After Distribution i rozpoczynamy Evident Sign od Weakness....
co niektórzy po raz pierwszy zaczną studiować Wyckoffa (trzeba było wcześniej matołki ),a tu już minus 15 % od szczytu ,faza D jest okrutna nie ma się gdzie schować ,redystrybucja wyciśnie wam nie tylko kasę ale i rozum.
Witaj Fryderyk.Dodam jeszcze od siebie,że na interwale 30 min. na wykresie świecowym można opisać parabolę a wiadomo ze wskaźnika wyprzedzenia ruchu jak taka formacja się kończy....dla wcześniaków można dać pozor cały wzrost zostanie oddany .Trzeba było wam kmiotki dostrzec ,że poniedz.wybicie nie zostło potwierdzone oscylatorami a VSA nie pozostawia nigdy złudzeń co do nagłego odwrotu ,co miało miejsce.
Pozdrawiam starych wyjadaczy,młodzi do nauki a dopiero potem do szastania mamoną.
Przeteoretyzowałeś facet. Może pozostań przy fortepianie. Op.53 piękna żywa polskość. Co do "łycka" faza markup zupełnie nie taka, obroty nie takie. Akumulacja była znacznie dłuższa. Nie rozumiem po co tak się popisywać. Jak i drugi ten Indiana. Po co tak motać ludzi. Cały wzrost oddany dobre:-)
Kmiotki ? Jak można tak do ludzi? Daleko do klawiszy i starych wyjadaczy. Co się z tym narodem dzieje. Masakra jakaś
Potwierdzam ... znawcy w brudnych koszulkach , po fakcie również mogę napisać o fazach i trajektoriach .Wcześniej ja też pisałem że to tylko podbitka i spadnie tylko na nos i doświadczenia z bananowej .
Jeden poziom to okolice 6zł,a drugi poziom to okolice 5zł. Uważam, że tego poziomu 6zł dotknie na 100% więc za połowę przeznaczonej kasy wtedy kupię, a drugą połowę zostawię jakby jednak dalej spadało i dotknęło tych 5zł. W większe spadki nie wierzę. Oczywiście to są założenia przy niezmienionym mako otoczeniu.
co do zasady - giełda to gra praswdopodobieństw. Jeśli nie bedzie dobrego infa, a szeroki rynek bedzie szedł w ok, wówczas j.w. Jeśli coś się pojawi to w zależności do siły informacji kurs odbije w górę. Ja dodatkowo zakładam, że początek października może rozpocząć korektę na giełdach. Zatem 6,4, a niżej 6,1 (ten poziom wynika z FIBO 38,2% ). Jesli będzie źle to patrzymy na niższe poziomy FIBO (np. 50%)
Zebrało się mnóstwo " fachowcóf" i "znafcóf " od obwieszczenia o spadkach. Akurat dla mnie to sygnał do zakupów. Bo infa z RFK sp.zoo mogą wpaść w każdej chwili. I oni też to wiedzą dlatego tak nachalnie naganiają do sprzedaży