Dlaczego tutaj po każdym wzroście jest tez szybki spadek ? Nawet dzisiaj po tym espi po ponad godzinie bez żadnej transakcji nagle skoczył na 1,88 zl i zaraz zjad. Cały czas wygląda to na spekulacyjne podbitki.
Dlatego, że umowa dotyczy spółki, która zajmuje się materiałami do pakowania. Papier, sznurek itp. Wszystko ECO. Najpierw sprawdźcie z kim podpisują umowy. Ale zawsze coś. Pytanie co dalej i jak będzie wyglądało przeniesienie produkcji
Dnia 2025-09-25 o godz. 11:26 ~Ktoś napisał(a): > Albo Ci co od dwóch tygodni mieli pełne gacie w końcu mogą je wypróżnić i sprzedają jak tylko kurs podskoczy
Dodaj do tego jeszcze kolarzy i masz obraz rynku na Klaba. Ale krok po kroczku akcje przechodzą w bardziej stablilne rączki i odcięcie tuż, tuż. .;)
Dnia 2025-09-25 o godz. 11:10 ~Nowy napisał(a): > Dlaczego tutaj po każdym wzroście jest tez szybki spadek ? Nawet dzisiaj po tym espi po ponad godzinie bez żadnej transakcji nagle skoczył na 1,88 zl i zaraz zjad. Cały czas wygląda to na spekulacyjne podbitki.
Nie skoczył nagle bez żadnej transakcji i nie na 1,88, bo sam sprzedałem po 1,89 zł Niestety niewiele, bo liczyłem na większy odpał. I już to odkupiłem o wiele niżej >>>>>>>>>>>>>>>>>>
Myślałem że główni moderatorzy napiszą że drony będą pakowane w specjal carton, a tylko kurs spadł więc klasycznie odpowiem za moderatorów dobieram :-)
Dnia 2025-09-25 o godz. 16:30 ~Darask napisał(a): > Myślałem że główni moderatorzy napiszą że drony będą pakowane w specjal carton, a tylko kurs spadł więc klasycznie odpowiem za moderatorów dobieram :-)
Skoro tak do tego podchodzisz, to moze daj sobie spokój z myśleniem..
Kolego Daszek akcje sprzedałem wczoraj,okazja.Na pewno odkupię. Niepokoi mnie tylko,brak akumulacji,bo widzę jak tylko pojawia się okazja to jest zrzut,czyli typowo spekulacyjnie.Cza pokaże, ale ja z rynkiem nie lubię się siłować. Pozdrawiam.
Dnia 2025-09-25 o godz. 18:07 ~Robek napisał(a): > Kolego Daszek akcje sprzedałem wczoraj,okazja.Na pewno odkupię. Niepokoi mnie tylko,brak akumulacji,bo widzę jak tylko pojawia się okazja to jest zrzut,czyli typowo spekulacyjnie.Cza pokaże, ale ja z rynkiem nie lubię się siłować. Pozdrawiam.
A ja spokojnie sobie czekam, za duży mam pakiet, aby bawić sie w łapanie dołków i górek. Na swoje obawy o akumulacje, odpowiedzialeś sobie sam, w jakim celu są te zrzuty.. Tak, jak pisalem wcześniej, w IV kw. to już będzie inna spółka. Miej się na baczności, sytuacja dojrzewa do mocniejszego ruchu w górę. ;)