• Umowa o współpracy.. Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    https://espiebi.pap.pl/node/701417
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~Radek [46.112.104.*]
    No pieknie, pieknie w koncu zaczyna sie cos dziac, radze sobie poczytac o nitrocelulozie a to dopiero poczatek umow bedzie lepiej niz na pgmsa
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~Nowy [78.11.66.*]
    Dlaczego tutaj po każdym wzroście jest tez szybki spadek ? Nawet dzisiaj po tym espi po ponad godzinie bez żadnej transakcji nagle skoczył na 1,88 zl i zaraz zjad. Cały czas wygląda to na spekulacyjne podbitki.
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~Fafik [88.151.138.*]
    Dlatego, że umowa dotyczy spółki, która zajmuje się materiałami do pakowania. Papier, sznurek itp. Wszystko ECO. Najpierw sprawdźcie z kim podpisują umowy.
    Ale zawsze coś. Pytanie co dalej i jak będzie wyglądało przeniesienie produkcji
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~shahma [5.173.208.*]
    A może będą robić danie elementy do dronow z recyklingu, a unia dotuje takie produkty
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~Jul [83.9.1.*]
    Jakie przeniesienie produkcji, Rbeco spzoo Handluje papierem
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~Rynek [212.87.13.*]
    No bo drony będą z papieru, niewykrywalne dla radarów, czego nie rozumiemy?
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~Ktoś [195.136.136.*]
    Albo Ci co od dwóch tygodni mieli pełne gacie w końcu mogą je wypróżnić i sprzedają jak tylko kurs podskoczy
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-09-25 o godz. 11:26 ~Ktoś napisał(a):
    > Albo Ci co od dwóch tygodni mieli pełne gacie w końcu mogą je wypróżnić i sprzedają jak tylko kurs podskoczy

Dodaj do tego jeszcze kolarzy i masz obraz rynku na Klaba.
    Ale krok po kroczku akcje przechodzą w bardziej stablilne rączki i odcięcie tuż, tuż. .;)
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~pixel [77.65.103.*]
    Dnia 2025-09-25 o godz. 11:10 ~Nowy napisał(a):
    > Dlaczego tutaj po każdym wzroście jest tez szybki spadek ? Nawet dzisiaj po tym espi po ponad godzinie bez żadnej transakcji nagle skoczył na 1,88 zl i zaraz zjad. Cały czas wygląda to na spekulacyjne podbitki.

Nie skoczył nagle bez żadnej transakcji i nie na 1,88, bo sam sprzedałem po 1,89 zł
    Niestety niewiele, bo liczyłem na większy odpał.
    I już to odkupiłem o wiele niżej >>>>>>>>>>>>>>>>>>

• Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~elemele [86.63.82.*]
    na przykład

https://www.rp.pl/biznes/art42908421-tania-amunicja-z-recyklingu-polscy-naukowcy-maja-ambitny-projekt
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~analityk [85.146.35.*]
    Achtung !
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~Darask [37.30.56.*]
    Myślałem że główni moderatorzy napiszą że drony będą pakowane w specjal carton, a tylko kurs spadł więc klasycznie odpowiem za moderatorów dobieram :-)
    Dnia 2025-09-25 o godz. 16:30 ~Darask napisał(a):
    > Myślałem że główni moderatorzy napiszą że drony będą pakowane w specjal carton, a tylko kurs spadł więc klasycznie odpowiem za moderatorów dobieram :-)

Skoro tak do tego podchodzisz, to moze daj sobie spokój z myśleniem..
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~Robek [82.139.12.*]
    Kolego Daszek akcje sprzedałem wczoraj,okazja.Na pewno odkupię. Niepokoi mnie tylko,brak akumulacji,bo widzę jak tylko pojawia się okazja to jest zrzut,czyli typowo spekulacyjnie.Cza pokaże, ale ja z rynkiem nie lubię się siłować. Pozdrawiam.
    Dnia 2025-09-25 o godz. 18:07 ~Robek napisał(a):
    > Kolego Daszek akcje sprzedałem wczoraj,okazja.Na pewno odkupię. Niepokoi mnie tylko,brak akumulacji,bo widzę jak tylko pojawia się okazja to jest zrzut,czyli typowo spekulacyjnie.Cza pokaże, ale ja z rynkiem nie lubię się siłować. Pozdrawiam.

A ja spokojnie sobie czekam, za duży mam pakiet, aby bawić sie w łapanie dołków i górek.
    Na swoje obawy o akumulacje, odpowiedzialeś sobie sam, w jakim celu są te zrzuty..
    Tak, jak pisalem wcześniej, w IV kw. to już będzie inna spółka.
    Miej się na baczności, sytuacja dojrzewa do mocniejszego ruchu w górę. ;)
  • Re: Umowa o współpracy.. Autor: ~Robek [82.139.12.*]
    Dziękuję za poradę.Klabatera traktowałem jako dobry towar do obrotu,ale Masz rację że to czas na akumulacje.Pozdrawiam.
  • Re: Umowa o współpracy.. Hmmm... Autor: ~ja [185.164.141.*]
    Może to czas już na pompę na GPW, a szczególnie na Klabter? Informacje na ESPI w podobnym kontekście jak dawniej na PGMSA.
[x]
DEFENCEH -10,91% 0,43 2026-05-26 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.