• Kpina Autor: ~Cffaniak [37.30.42.*]
    I żart. GNIOT
  • Re: Kpina Autor: ~Inwestor [188.146.159.*]
    Co się dziwisz. Na bananowej jest tyle kapitału co w USA na jednej średniej spółce.
  • Re: Kpina Autor: ~mg [85.115.35.*]
    spokojnie, standardowa zagrywka. dlatego też dziś sprzedałęm co udało się wczoraj odkupić. Teraz powoli można dobierać do woreczka i pewnie w przeciągu miesiąca w górę.
  • Re: Kpina Autor: ~Fuks [195.82.166.*]
    Dnia 2025-09-25 o godz. 09:25 ~mg napisał(a):
    > spokojnie, standardowa zagrywka. dlatego też dziś sprzedałęm co udało się wczoraj odkupić. Teraz powoli można dobierać do woreczka i pewnie w przeciągu miesiąca w górę.

miesiąca?
    raczej w przeciągu kilku lat
  • Re: Kpina Autor: _xd [185.227.138.*]
    Poczekaj aż wyniki wjadą, to już dzisiaj , ma być pompa xD
  • Re: Kpina Autor: ~Alfie [83.23.103.*]
    Żart by był jakby po wynikach poszybowało... Tu zawsze tak jest. Brak szacunku dla dobrej, świetnie zarabiającej, polskiej spółki...
    To jest przykre że nie ma siły kapitału zdolnego do wypromowania polskiej firmy tylko ciągłe wałki na kursie.
  • Re: Kpina Autor: ~Ello [37.31.32.*]
    Kpina to również to, że ludzie inwestują w takie spółki jak JSW czy KGHM. Kto normalny w to inwestuje, a dobre spółki jak Lubawa są niezauważalne
  • Re: Kpina Autor: ~Cffaniak [37.30.42.*]
    Ponad tydzień czasu straciłem na gniocie. PO TAKICH WYNIKACH 11 POWINNO TYLKO POWĄCHAĆ.
  • Re: Kpina Autor: ~autor [83.24.51.*]
    gorzej ja k szmata zachowuje się kurs
    Jakie to jest piękne xD Cykl życia forum znowu zatoczył kolejny kółko xD
    _xd ze swoim sarkastyczno-cynicznym podejściem do Lubawy a przede wszystkim do osób na forum ma znamiona wyuczonej choroby psychicznej. Jedyne uczucie jakie można do Ciebie czuć to głębokie współczucie.
    Co już kawa i deser nie smakują? xD
    Myślałeś, że opanujecie forum i tylko naganiać będziecie? Zatem jak mówi klasyk: słychać wycie xD
    Nie jestem z nikim powiązany na tym forum. Natomiast Twoje zachowania wskazują na coś zupełnie odwrotnego.
  • Re: Kpina Autor: _xd [213.217.31.*]
    Dajesz: z nim jestem niby powiązany? Lepiej dobrze przemyśl swoją odwiedź xD
    Zastosuj lepszą składnie. Zrozumienie tego bełkotu graniczy z cudem.
    No i nie przemyślałeś.
    Zamiast odpowiedzieć doczepiłeś się JEDNEJ literówki i podciągnąłeś to pod błąd składniowy. Brawo, dajesz dalej xD
  • Re: Kpina Autor: ~xxxxxxxxxx [89.228.179.*]
    WITAM . MOC PAJACOWANIA NA CZELE Z XD. TO GIEŁDA PO TAK MOCNYCH WZROSTACH KOREKTA WSKAZANA , NASTEPNIE TREND BOCZNY , KTORY TRWA I ZNOW DO GORY W CZASIE JAKIM ?. WSZYSTKIE WSKAXNIKI LUBAWY NA +.!!!
[x]
LUBAWA 2,01% 10,15 2025-09-26 17:02:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.