200mln akcji po 10gr na razie mają pół bitcoina około 200tys.to ponury żart jak ta spolka jak pokażą wyniki na pewno strata za 3 kwartal przecież oni nic nie robią.
Skoro nominał to 1zl a chcą podnieść kapitał zakładowy o 2.5 ml wiem mogą wrzucić nie więcej niż 2.5 mln akcji dla prywatnego , plus 100 parę tysięcy akcji jako nagrody
Spolka to ogon newconnect beż zysków i nagle przychodzą miliarderami i wykładają kasę naewt takiej kasy nie mają spółki z wig 40 przekręt że nawet umysłowy nie uwierzy jurto zaczynamy na czerwono do -10% pod te nowe akcje to ile ich bed@ie 200mln ?hhaahhaa starczy dla wszystkich chińczyków
Hehe
Świrujecie na tym peronie chopy
Bo niby jak wytłumaczyć wasze d...lne
Zachowanie
No nie da się :)
Buahaha
Ps
Znacznie na roczny widok kursu i powiedzcie co widzicie
Naganiacze na spadki, a co wam zależy niech sobie leci w dół, co wam do tego, skoro akcji nie macie i nie zamierzacie ich posiadać? Czy nie widzicie tego, że sami sobie przeczycie?
Tutaj pisze jedna i ta sama osoba, co widać po IP. Został bez akcji, oddał dzisiaj z kilkunastoporocentowym zyskiem i marzy, żeby wrócił w okolice 2 zł. Kupisz pow. 10 zł i to podobnie tak szybko jak na VTK
Nie ja piszę pod twoim, tylko ty kilka lat temu na MBFie podszyłeś się pod mój nick naganiając, że akcje MBF będą po 10 zł, a nawet więcej, kiedy ja pisałem że nie będą, do dzisiaj nie są. Zwracałem tobie uwagę kilka razy, byś zmienił nick, ale to ignorowałeś, a ja to w końcu olałem. Jest jeszcze jeden taki jak ty, tylko też tak jak ja, pisze ja z małej litery. Jak chcesz to zmień swój nick , ja go mam od ubiegłego wieku i nie zamierzam zmieniać. SKLEROZA?