• Wydmuszka pękła Autor: ~Kalkstein [94.154.17.*]
    I wraca na 3 zł.
    Przypominam jak się śmiali ze mnie jak wspomniałem o sprzedaży akcji przez zarząd po 12 do 13 złotych.

Teraz już nawet x2 to za mało by wróciło na te poziomy.
    Ale to wraca, ale na 3 zł. To uczciwa cena. Taka się utrzymywała tu latami.

Z resztą sam zarząd dyletantów nie ma pojęcia co robi o czym świadczą te bezmyślne zakupy budynków.
  • Re: Wydmuszka pękła Autor: ~Ali [78.30.76.*]
    Akurat o to że nie wiedzieli co robią kupując te budynki to bym ich nie podejrzewał, oni dobrze wiedzieli co robią a reszty można się tylko domyślać. Grają tylko pod siebie dlatego wolą przepalić kasę niż podzielić się dywidendą
  • Re: Wydmuszka pękła Autor: ~Mistrzu [195.205.114.*]
    Minusami się nie przejmuj, mam potwierdzenie w logach, że to King się loguje i minusuje.

I tak, zgadzam się w ciągłości stawianej tezy
  • Re: Wydmuszka pękła Autor: ~mm [91.230.99.*]
    Takie posty zakładają osoby co kasy nie maja i chcą kupić tanio...Jeżeli spółka jest taka zła to po co tu siedzicie -myślę, że każdy widzi tu możliwość wzrostu ,tylko potrzeba cierpliwości .Bo jeżeli wypali inwestycja to mamy kosmos.

Instalacja stanowić będzie nowoczesny i hermetyczny zakład przetwarzający odpady, w której skład wejdzie:
    - instalacja przygotowani wsadu organicznego oraz przetwarzania odpadów w procesie beztlenowym (biogazownia komunalna) o wydajności do 25 000 Mg/rok i mocy elektrycznej ok. 0,5 MW;
    - instalacja stabilizacji tlenowej (kompostownia) składająca się z bioreaktorów i placu o wydajności do 50 000 Mg/rok, gdzie po zakończeniu procesu będzie powstawał certyfikowany środek nawozowy.
[x]
GEOTRANS 0,00% 5,58 2025-11-07 15:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.