Czy Ty Bolo jesteś tomkotrollo uśpionym agentem, który chciał zbudować jakieś zaufanie mówiąc o super fundamentach grenevii, żeby w kluczowym momencie wykorzystać swoje poważanie na nagabywanie na oddawanie akcji za darmo? Tak to wygląda
Nie bądź naiwny, jaki wpływ ma forum bankiera na kurs akcji ??????????????????? Ilu tu jest uczestników? 50? W obrocie drobnych jest 8% akcji ok 40mln papira a zobacz ile akcji jest w arkuszu, ok 2mln, jakby nawet Ci wszyscy z arkusza byli na bankierze w co wątpię to i tak nie mają wpływu na kurs!!!!!!!!!!!!!! My tu sobie tylko bajki opowiadamy bez wpływu na kurs!!!!!!!!!!!!!!! Nie kupuj jak spadają noże poczekaj na "porządne" wsparcie, a ono jest dopiero na 2,7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zwykle ustalam sobie kilka poziomów w dół i dzielę dostępny portfel na poziomy po 5% do 10% Kupować na odbiciu w górę też można, przecież zawsze jest korekta w locie. Ściągnijcie lejce
To bardzo dobrze, jak urośnie to świetnie, jak spadnie to dla mnie też dobrze, jestem w tej komfortowej sytuacji że obydwie opcje są dla mnie pozytywne, mam strategię na akumulację ale nie drożej niż za 2,95, jak nie spadnie to nie kupuję i będę się cieszył że rośnie to co mam w portfelu, a dostepną walutę przeznaczę na inny papier który także da sporo zarobić w przeciągu 1-3 lat
Milioner troll nieustannie rzekomo zainteresowany GRENEVIA i jęczący na forum, że dawali 2,12 PLN w nibywezwaniu dla frajerów bo mają dobre serduszko, nie zaś dlatego, że wszystkich wycyckać Tomuś chciał przed rozpędzeniem się OZE i zbrojeniówką usiłując zabrać GRENEVIA z GPW całą tylko dla siebie, żeby w kilka lat miliardy pomnożyć... Pozdrawiam każdego, kto sam lub nawet przy pomocy mojej i BOLO przejżał bazarowe cwaniactwo jego a tomkotrolle lejcie jak kacapów, bo to już dobra inwestorska tradycja :)