• wygrani Autor: ~Mac [78.30.67.*]
    no w końcu ludziska trzeba odebrać swoje zyski:)
    ile mogą nas trzymać w niepewności...będzie się działo w najbliższych dniach:)..bądzcie czujni:)
  • Re: wygrani Autor: ~Luka [188.146.45.*]
    Dzień dobry, czy jest jakaś informacja / powód aby być tym wygranym :) oczywiście też na to liczę...
  • Re: wygrani Autor: ~Podróżny [176.102.90.*]
    Dnia 2025-09-24 o godz. 14:47 ~Luka napisał(a):
    > Dzień dobry, czy jest jakaś informacja / powód aby być tym wygranym :) oczywiście też na to liczę...

Interesujące jest to, czy dobrze, że kupili te 10 mln akcji spółki IDH. Niby spółka budowlana, ale jak spróbować coś o niej znaleźć w internecie (jakie projekty wykonała, jakie są w trakcie, jakie ewentualnie do wykonania w przyszłości), to nic nie widać (albo ja nie potrafię znaleźć). Więc czy to jest jakiś mniejszy lub większy "przekręt", czy jednak NTC już coś wie więcej na temat IDH i w ciągu np kilku miesięcy się okaże, że IDH zaczyna realnie coś zarabiać... ciekawe...
  • Re: wygrani Autor: ~Ktos [37.31.54.*]
    Chyba będzie trzeba pójść na WZ i zapytać o przejrzystość w sprawie IDHSA
  • Re: wygrani Autor: ~Mac [31.0.24.*]
    nie potwierdzę ale też nie zaprzeczę:) powiem tak...będzie...ubaw:) ale proszę być ostrożnym:)
  • Re: wygrani Autor: ~Ciekawostka [188.146.152.*]
    Przeciąganie liny było kiedyś sportem olimpijskim. W latach 1900-1920 było to wydarzenie olimpijskie.
  • Re: wygrani Autor: ~Mac [78.30.108.*]
    masz rację...:) jesteś nieliczną osobą, która zrozumiała co mam na myśli:) także pozdrawiam i życzę...wiadomo czego:)
  • Re: wygrani Autor: ~Ola [188.33.18.*]
    Może Dyzio zaczyna odkupować
  • Re: wygrani Autor: ~Mac [31.0.7.*]
    nie to nie to:)
    Jedni chcą tu obniżyć ceny (żeby zbierać taniej), inni chcą zysków :) To było oczywiste
    Zależy od tego czy ktoś ma długoterminową strategię czy chce być tylko handlarzem
  • Re: wygrani Autor: ~Raszek [31.161.153.*]
    Ja chcę sprzedać co chciałem wziąć wziolem i czekam na zarobek
  • Re: wygrani Autor: ~Mac [37.109.150.*]
    emocje nigdy nie mogą wziąć góry nad rozsądkiem:)
[x]
NTCAPITAL 1,69% 0,60 2025-11-07 15:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.