• Klabater vs TSG Autor: ~BFG [31.165.113.*]
    może TSG powinno pomyśleć o dywersyfikacji ukierunkowanej na drony/zbrojeniówka,

Bardzo pomogło to Klabater, myślę że pracuje tam bardzo dużo zdolnych ludzi… którym może spodobałoby się robienie czegoś nowego a nie tylko klepanie tego samego kodu w kółko…
  • Re: Klabater vs TSG Autor: ~Lychy [31.0.32.*]
    Myślę że potrzebujesz lekarza:)
  • Re: Klabater vs TSG Autor: sansolo [94.254.134.*]
    A ty szerszych horyzontów. Symulator drona przeciwpiechotnego może by sie nawet wstrzelił w lukę. :) koleś ma racje.
  • Re: Klabater vs TSG Autor: ~Leo [84.17.54.*]
    Ryzykowne… ale może ruszyło by to tego gniota, niestety obecna strategia spółki przynosi mizerne efekty… ruch radykalny ale może zamiast wyrzucać pieniądze w błoto, w postaci bezsensownej dywidendy, mogli by w coś zainwestować co realnie odbiłoby się na wartości spółki…
    Prawda jest taka że Ci którzy kupili akcje po 200-300zeta będą czekać latami/dekadami aż dywidenda wyrówna straty… o ile nie poleci ten papier na dno
  • Re: Klabater vs TSG Autor: ~GenZ [146.70.24.*]
    Oczywiście że tak!!! Zbrojeniówka to żyła złota na lata!!! Tylko ja zawsze TSG obudzi się jak już wszyscy zajmą miejsca a ten gniot będzie się tu kisił!
    Ja sam kupiłem (na szczęście nie jakoś dużo) po 200+ i do dzisiaj żałuję!!!
    Zarząd zamiast robić buyback żeby chociaż trochę zrekompensować straty wartości i przyciągnąc inwestorów to wypłacą dywidendę która nic nie daje oprócz tego że napycha kasę właścicielom spółki … ech szkoda gadać
  • Re: Klabater vs TSG Autor: ~RtG [212.23.215.*]
    Nie wiem czy tonerach w dobrą stronę ale generalnie każda zmiana daje jakiś impuls. Wiem że nie można porównać jabłek do gruszek ale weźmy takie CCC, spółka nie wypłaca dywidendy a przychody ok są ale ogólnie bez szalu… rynek nie wycenia realnej wartości a perspektywę rozwoju… a tutaj perspektyw brak nie mają żadnego pomysłu na siebie i stąd taka cena, o tej spółce się nie mówi i mało co istnieje w mediach… myślę że niestety zostaniemy w tym przedziale cenowym bardzo długo. Mam tylkonnadzieje że nie będzie gorzej
  • Re: Klabater vs TSG Autor: ~Wróżbita [194.233.101.*]
    Dokładnie! Spółka powinna zostać solidnie dokapitalizowana i zacząć rozwijać różne gałęzie, zbrojenia- czemu nie! Jak zaczną rosnąć to w najlepszym wypadku ktoś ich połknie po dobrej cenie…. W najgorszym wiadomo
[x]
TSGAMES 1,36% 89,60 2025-10-02 17:00:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.