Wyczyścili leszczy i miękkie ...Ponadto ostanie zamknięcia to 6.90. 7.24, 7.37 i celowo zaniżone 7.24 z wczoraj. Komuś zależało, aby akcje nie przebiły szybko 8 zł Postanowiono pozbierać akcje i postraszyć. Tutaj nie takie ceny zobaczy, w sensie dużo wyższe.
Gdyby była różnica z 50 groszy w każdą stronę to zarobiłby po 250 zł na tych 500akcjach minus opłaty maklerskie czyli jakieś 220 zł na czysto. Dla nich to dużo. A tak nic nim nie pozostało oprócz frustracji i negatywnych postów:). To cała prawda o tej grupie osób.
Oczywiście nikt nie wywala a te codzienne - 2% to złudzenie optyczne :)))) a tak na marginesie, coś tak latasz po wątkach lub je zakładasz jak że syraczyką, przecież to dobry papier, silny więc coś tak się profukujesz:))))))))))). Normalny akconariusz który wie że jest moc siedziałby spokojnie licząc zyski a ty jak pisałem masz rozwolnienie? :)))))
Mam takie komfort, że mam dochody z innych źródeł i nie żyje z giełdy. Tu inwestuje tylko część moich dochodów. Firma i dochód z niej wynajem nieruchomości pozwala mi na wolny czas i inwestycje części tylko dochodów w giełdę
Myślałem, że już zabrałeś się stąd razem z Prawdą Ryszardem i innymi swoimi podwładnymi i przenieśliście się na inne forum? Widzę, że jeszcze nie:) Wielka szkoda. Trzeba się z Wami tu użerać.
A co się z kursem dzieje znsfco? Jak wcześniej pisałem, latacie jak kot z pęcherzem zapewniając jakie to dobry papier i żeby dobierać :)))))) no tak, że byście mogli wywalić, ktos(jakiś fryayer) musi kupować :))))
Ty się nie martw o nieswoje pieniądze. My też się nie martwimy o twoje:) Pilnuj swojego nosa skoczku. Ja nie gram 200 akcjami tak jak Ty i dla mnie jest to inwestycją długoterminowa. Na Bumech zajęli mi 6 lat, aby zarobić 2 miliony zlotych. Ty zarobię szybciej. Tylko Inga pójdą. Także spokojna Twoją ROZCHOCHRANA I TWOICH KUMPLI SPOD ZNAKU QUERTA:) Odpuście sobie leszcze:) Znam Was od lat.