Z tych co weszli na akcje po podpisaniu ,,listu żelaznego" z dwoma spółkami z Finlandii i Niemiec w czerwcu na masową produkcję dronów wojskowych to chyba tylko ja zostałem. Jak to na spółce z new connect może być -12% i +18% , ale trend wzrostowy i to najważniejsze. Obroty mogą być na sesję 20k , a mogą być 800k. Cza mieć mocne nerwy .
Widać po popycie że wcześniej. Wystarczy że będzie informacja o kontrakcie z armią Ukraińską. Szybko osiągniemy 5 zł. Mają kontakty w Rządzie i potrafią nawiązywać kontakty z firmami zagranicznymi. Wymienione czynniki wpływają na dodatkowe punkty w KPO. Jak myślicie gdzie to znalazłem ? doprowadzimy do budowy strategicznych możliwości produkcji dronów FPV w ponad milionowym wolumenie rocznie. Tylko poprzez badania i rozwój można osiągnąć globalną wielkość Nie jest to jedyny element działalności Sygnis w obszarze sektora obronnego. Ponad trzy lata rozwijania technologii związanych z logistyką rozproszoną, tj. systemami DAM (Deployable Advanced Manufacturing) przekładają się na rosnące zainteresowania ze strony armii państw NATO. Spółka również w raporcie bieżącym (już po dniu bilansowym) poinformowała o rozpoczęciu projektu kontraktowego na Ukrainie związanego z logistyką rozproszoną dla potrzeb Sił Zbrojnych.