Szczyt był 460 dokładamy 50% czyli 230 zł (inflacja + bardziej popularny Wiedźmin) Oczywiście będzie trochę bujać, ale wytrwali i cierpliwi zarobią tu grubą kasę! Nadchodzący Wiedźmin 4 zapowiada się na wielki sukces, co dostrzegają już w branży. Doświadczeni inwestorzy (tzw. „mocne łapy”) już teraz aktywnie gromadzą akcje, przewidując przyszłe zyski.
Jeśli przed premierą będzie 700 to po udanej będzie 300-400 a po nieudanej premierze 100.
Ja sprzedam sprzedam przed premierą jeśli kurs będzie napompowany. Jeśli jednak będzie niski, w co wątpię , to dostosuję się do sytuacji na rynku.
To już jesteś kolego zarobiony,bratki.Teraz to już słabo,zero wieści i co z tego jak co rzucą dla publiki i kurs skoczy 12 proc. Tyle że wiesz,że do tego czasu ,jedzie do 200-tu to nawet te 12 proc. Nikogo nie urzadzi
Żyjecie marzeniami a'la nagan ...po 4 latach i szczycie na 460 zł jesteście przy ok 250 zł...tak tak ja wiem za każdy tu zawieszony ma średnią poniżej 100 ...I non stop dobiera i uśrednia i nie zależy mu na zysku / ciekawe na czym.?/..wiec krótko mówiąc jesteście w czarnej ...
Oczywiście ze moze byc I 700 i 70 jak to na giełdzie.
Reasumując Ci co 4 lata temu uwierzyli w ten papier i zapewnienia tow nagana nie maja dzis z czego sie cieszyć bo cdr okazal sie niewypałem
Oczywiście ci nieliczni co kupili przy spadku ok 100zl sa zarobieni ale tych ze świecą szukać tak jak tych którzy btc kupowali po 10 usd
Ja nawet nie czytam tego forum, wchodzę tu "raz na ruski rok". Dominują to śmieciowe wpisy płatnych trolli na usługach wiadomo kogo. Przed nami jeszcze short-squeeze. Pozdrawiam
Short squeeze ....to tak samo będziesz widział jak 1000zl za akcje w krótkim okresie....
Pokaz mi jednego i udowodnij to płatnego trolla ?????...niby kogo by tu mieli naganiac???jak tu golizną wali ja w sezonie w Chałupach nad morzem ...a 99 % tu obecnych to tak jak ty wisielce ...wiec zanim cos wymyślisz to pomysl ...myślenie ma kolosalna przyszłość
W krótkim okresie? Masz na myśli dni? tygodnie? czy miesiące? Wiesz, niektóre Spółki czyli te z perspektywami i pomysłem na siebie, planami rozwoju opłaca się potrzymać dłużej no chyba że nie dysponujesz kapitałem
Komu płacą???i ile
Nie znam takiej sytuacji ...powtarzam tu są sami wiszący na haku szukających ukojenia ran ...
Minęło ponad 4 lata ...I wiadomo ze to cdr to żadna inwestycja bo juz nawet nie mówię o stracie nominalnej ale dolicz infalcje nerwy i strate czasu ...I ciągle to powtarzanie ze juz za moment juz za chwilę za tydzień przed premierą po premierze itd itd a kurs jest w czarnej d....to są suche fakty a mitomanskie myśli marzyciel na haku
Nabierz rozpędu i biegnij w stronę ściany, wtedy wszystko wróci do normy. Ja nie mam akcji JSW czy Orlenu czy budimexa mnie na tamtych forach nie ma więc co ty tu robisz
Załóżmy na moment, że jest po bardzo udanej premierze. Co dalej? Kto wtedy będzie kupował gdy wszyscy chcą zrealizować zysk? Myślisz i liczysz życzeniowo.