Dnia 2025-09-24 o godz. 09:38 ~aqwert napisał(a): > Dnia 2025-09-24 o godz. 09:32 ~Polimex napisał(a): > > Nadmienię, że wg mnie to dalszy ciąg korekty w locie przed silnym wybiciem. > > przestań już3,14dolić nagonie, nikt cię na poważnie nie słucha :)))
jka już będzie po 6,8 to też napiszesz - dziękujemy za papier, potem po 6 też będzie -dziękujemy itd. Chłopino, przecież jak ktoś tu wystarczająco długo siedzi to zna te wasze dziękujemy a potem niżej i niżej :)))))))
Sfrustrowana osobo i nagonie na spadki- wyluzuj! Znany jesteś z wielu spółek. Twoje płacze są zawsze celowe:) ------------------- odpuść sobie tego typa on nie ma pieniędzy ani odwagi by kupić akcje, jakiekolwiek akcje.
Dnia 2025-09-24 o godz. 09:32 ~Polimex napisał(a): > Nadmienię, że wg mnie to dalszy ciąg korekty w locie przed silnym wybiciem.
przestań już3,14dolić nagonie, nikt cię na poważnie nie słucha :))) --------------------------- uuu widzę że nerwy puszczają tak samo pisałeś do mnie kiedy było po 2zł :)))
Popieram, najlepiej zaczekać kiedy ogłoszą wygraną w przetargu na CPK, Atom, wyjaśni się sprawa RFK, kontrakty obronne, kolejne elektrownie gazowe, a najlepiej zaczekać do wypłaty dywidendy, ja czekam...tylko ze sprzedażą :)))