I 2,2 miliona netto wpada do spółki w trzy miesiące od dzisiaj!
Spółka wygrywa przetarg za przetargiem, a poza tym prowadzi sprzedaż hurtową i detaliczną swoich wyrobów. Jestem pewien, że po latach złego zarządzania, teraz dojdzie do optymalizacji kosztów (choćby poprzez efekt skali związany z wygranymi przetargami) i spółka osiągnie znów zysk a nie tylko pokaźne dochody, które osiągała w ostatnich latach.
Możecie mi nie wierzyć, ale sami prześledźcie - spływa jedno ESPI za drugim i sprawdźcie zachowanie kursu na tle innych spółek, który się choćby ocierają o wojsko. Tu rajdu jeszcze nie było.
Aha i nie słuchajcie FONATNNY i innych naganiaczy na tym forum. Prześledźcie ich posty - miesiąc lansowali tezę, że to Luma wyprzedaje akcje, jak już jest jasne, że nie, to teraz bredzą o "spadku na groszówki" albo "domykaniu luki po 1,10zł". To jest spekuła, która chce zrobić tutaj kółko, albo jakieś zaburzone psychicznie osoby, które trollują dla samego faktu, że ktoś ich czyta.
Pomijając już, że tu jest forum giełdowe, które mówi o trendach giełdowych, to wiesz, że my się zbroimy właśnie po to, żeby wojny nie było? Wiesz to, prawda? Po to kupujemy to wszystko i prężymy muskuły, żeby nie opłacało się nas atakować, a nie po to, żeby dać się wciągnąć w pożogę. No i na koniec, to zlecenie o którym piszę w poście powyżej jest dla Policji, trollu.
Nie mam pojęcia, co to jest "czerwona strona świecy", ale wiem, że żadnego rajdu tu nie było, póki co i właśnie dlatego, warto tu zainwestować, bo wszystko dobre dopiero przed spółką i kursem.