• może zmiana terminu nic nie zmienia....może Autor: ~bywalec [195.85.209.*]
    29/9, a nie 30/9 poznamy ile faktycznie wykręcili za 6mcy. Rekordowe to wynika z raportów, ale może jeszcze jakaś "wartość" dodana ?
    Kurs ambitnie przykleił się do 27, pojawia się w okolicach mały (żaden wyczyn co ostatnio zostało zebrane) baton sztukowy, który steruje kursem. Cierpliwie czekamy na pokonanie kolejnych barier i fajnie by było rozkręcić obroty, powalczyć przy kolejnej (lub kolejnej) rewizji o powrót do WIG80.
    Pożyjemy zobaczymy.

• Re: może zmiana terminu nic nie zmienia....może Autor: ~olo [83.24.146.*]
    29/9, a nie 30/9 poznamy ile faktycznie wykręcili za 6mcy. Rekordowe to wynika z raportów, ale może jeszcze jakaś "wartość" dodana ?
    wartość dodana, powiadasz??? a chyba powinno coś być, np. sprzedaż działki ok 5 mln, pytanie tylko, jak to księgowo wyjdzie
  • Re: może zmiana terminu nic nie zmienia....może Autor: ~olo [83.24.146.*]
    "Kurs ambitnie przykleił się do 27, pojawia się w okolicach mały (żaden wyczyn co ostatnio zostało zebrane) baton sztukowy, który steruje kursem."

Nic nowego, podobnie było w okolicach 18, 20, 22 pln ktoś mocnooooooo pilnuje aby zbyt mocno nie wzrosło

"Cierpliwie czekamy na pokonanie kolejnych barier i fajnie by było rozkręcić obroty, powalczyć przy kolejnej (lub kolejnej) rewizji o powrót do WIG80.
    Pożyjemy zobaczymy."

Kręciłem "dodatkowe" obroty do momentu kiedy kupowali w okolicach 100% możliwości, jak odpuścili, odpuściłem i ja (i chyba nie tylko ja). "Sponsorem byłem, ale skończyłem".

Pozdrawiam
[x]
ACTION -0,65% 30,65 2025-11-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.