Wizmir. Dziś koło południa pojawiła się na forum informacja, że pareting jest dogadamy. Od tego momentu kurs akcji zaczął się obsuwać, a to oznacza, że dobre wiadomości nie powodują wzrostów (charakterystyczne dla spółek w trendzie spadkowym). Z Twoich wykresów wychodzi, że gdzie powinien zakończyć się trend? 20 zł, niżej?
I kolejny wyrzut za ponad 100 000 zł. Ale dziś się dzieje. Jeszcze tylko brakuje aby jutro upublicznili wyniki badań i w piątek będzie 8 zł za akcję: )
Dziwne, że tak dynamicznie spada po dobrej informacji. Rzadko spotykana reakcja. Od godziny obserwuję kurs w biurze maklerskim. Takie rzeczy nie dzieją sie bez przyczyny.
Nie mogę uwierzyć w co czytam xd Jeden z forumowiczów w innym wątku najpewniej pomylił się i odnosił się do partneringu (tak - "partneringu", a nie paretingu), który został już ogłoszony wcześniej w ramach espi, a tu panowie Maras i Technik już przyjęli na tej podstawie tego błędu, że: 1) zawarta została już jakaś nowa umowa 2) i że po tak "dobrej informacji" kurs mocno spada xddd
To jest kabaret, nawet chyba nie zczaili że pareting, to literówka. Ile wam płacą za wasze usługi? Bo chyba trochę za dużo ;p
Myślę, że Maras i Technik to jest ten sam geniusz. Zauważ, że w Twoim wątku ,,Biotechnologia się budzi...", to Technik w swoim komentarzu robi tę samą literówkę.
Widać, że gość robi co może, próbuje jak tylko umie... Tylko, że nie umie. Jeśli mu ktoś za to płaci, to niezależnie od kwoty - grubo przepłaca
A przypadkiem w którymś wątku nie wyszło że pokerzysta i maras to ta sama osoba, bo zapomniał się przelogować? To trochę smutne że chłop myśli że forum na którym każdy może napisać anonimowo swoją opinie ma jakikolwiek większy wpływ na parkiet, zamiast tą energie poświęcić na coś poważnego, jak np hodowla jedwabników, zaśmiecają forum. Poza tym jeżeli już udajesz analityka z biura maklerskiego to po pierwsze pisz poprawnie, bo nie mam pojęcia co to pareting (coś z papugami???) a po drugie warto sprawdzić aktualności dostępne na stronie spółki a nie wierzyć anonimom na forum Pozdrawiam i życzę pierwszych sukcesów na giełdzie :)