Przypomnę, że nie tak dawno też się źle wypowiadałeś o spółce więc jakoś nie przywiązuje wagi do waszych wpisów bo piszecie jak wiatr wam zawieje to znaczy, macie akcje piszecie dobrze, nie macie akcji piszecie źle.
a co do budynku cóż...99% spółek na NewConnekct i wiele z WIG może pomarzyć o takim biurowcu jakiego właścicielem jest InventionMed
Tak właśnie wygląda ten banan jak zbierają to plują i obrzydzają spółkę jak idzie do góry to chowają się po norach i zacierają rączki groszołapy bez honoru, INM dał juz trzy razy zarobić ale teraz czekamy na zaksięgowanie dotacji i rozliczenia budowy cbir a to całkowicie zmienia postać rzeczy w aktywach spółki i jej wartości giełdowej.
Na tej spółce zarobiłem nie raz i ze stratą nigdy nie oddałem. Mam wiecej akcji od cb i czekam. Nie wiem skad masz w glowie ze sprzedalem ze stratą. Nigdy sie zle nie wypowiedziałem o tej spółce. Chcesz wiedziec ile mam akcji ?
Odpowiedz mi prosze kiedy sie zle wypowiedziałem o tej spolce? Akcje mam bardzo dlugo , zarobiłem kilka razy i moze nie bylo to 100k ale teraz to jest jeden z pięciu portfeli gdzie mam 50k+
I poczekam nawet 4 lata, nie spieszy mi sie. Średnia zakupu 17.52. Poczekam do 400%
W odpowiedziach spółki pojawia się informacja o prowadzeniu czynności rehabilitacyjnych a na lipiec 2025 rząd wydał na ukraińców już 320 mln. I to nie z NFZ tylko Funduszu Pomocy. Czas skorzystać s takiej możliwości a nie brnąć w jakieś pseudo szkolenia na które i tak nie ma kasy.