No nie powiem kurs bardzo pięknie idzie książkowo z AT mamy piękna konsolidacje i wypłaszczenie kursu na poziomie 30-33 zł i prawie że już zerowymi obrotami .........kurs praktycznie stoi w miejscu jak przy kursie 8.5 zł kiedy się konsolidowal......teraz trwa na wyczekiwanie na kolejne informacje walne i wyniki .......tak więc zapowiada się bardzo ciekawy okres dla Bumecha no i kolejnych ruchów na papierze bo to że one będą to tylko kwestia czasu .....kolejny skok będzie już w okolice 100 zł jeżeli chodzi o AT .Tak więc pozostaje czekać spokojnie i obserwować Espi..........i bez zbędnego pisania .
Tak jak pisałem ten co zebrał akcje wie po co zbierał i co będzie ......pisałem że zabiorą uli.........wszystkie akcje i będą zbierać dalej powoli .......konsolidacja i wyczekiwanie kolejnych informacji z spółki i kolejnych bardzo mocnych wzrostów ......teraz czas gra na korzyść Bumecha a fundamenty tutaj mówią same za siebie co tutaj będzie .......i żadne krz........ulicy........która jest już bez akcji nie mają już tutaj żadnego znacznia ...........
Kolejna sesja i piekna konsolidacja trwa obroty coraz mniejsze o czym pisałem wam wcześniej kurs się już ustabilizował a to tylko oznacza jedno że trwa wyczekiwanie na kolejny mocny ruch .................tak więc obserwujcie espi i to co będzie się działo ..............
Dnia 2025-09-23 o godz. 14:43 ~Goldfinger_Blumstein napisał(a): > Pisałem to już wcześniej i dalej podtrzymuję, że tutaj prawdziwe wzrosty dopiero nadejdą. Pozdrawiam inwestorów myślących i umiejących łączyc kropki.
Wczoraj Donald Tramph atako....... Unię o jej kłamstwach o ekologi !!! I mówił że tylko węgiel ropa gaz to bezpieczeństwo i tania energia .Brawo węgiel szybko wróci do Europy i koniec ekologi i Uni !!
Przecież to było oczywiste że cła ekologia to wielka ściema Uni i nic więcej ! chcieli tylko wyciągnąć kasę od ludzi !Teraz już wszyscy już przejrzeli na oczy i chcą od Uni uciekać !
Wszysyko w swoim czasie .......przy 8 zł też krzyczeli o 2 zł likwidacji koniec wydobycia mega stratach itp. wywody i co dzisiaj mamy 31 zł kopalnia przynosi zysk i wejście w Zbrojeniówke ........A więc jak tylko rusza z tematem pojawia się grube kontrakty i umowy na zamówienia a wtedy zacznie się jazda konkretna.........
Przed nami walne i infa oraz wyniki to wszystko spowoduje że będziemy mieli kolejne mocne wybicie kursu .........obecnie mamy konsolidacje przed kolejnymi mocnymi ruchami kursu......