Dnia 2025-09-22 o godz. 11:30 ~Inwestor napisał(a): > Niby dlaczego ja... Tak czy inaczej skoro jest jak jest w arkuszu zleceń, to znaczy, że się jakieś grubsze info szykuje...
Jest tak w arkuszu nie dlatego, że rynek czeka na mityczne info, tylko kolejny animator zatrudniony przez spółkę nie spełnia swojej roli - nie dostarcza płynności.
Dnia 2025-10-01 o godz. 09:30 ~Inwestor napisał(a): > a pomyślałeś co jeśli oprócz animacji w kanale 2.3- 2.5 mają za zadanie zbierać akcje ? bo jak widac koszyczki nastawione niżej przyjmują wszystko...
Nie twórz spiskowych teorii, np w czasie ostatniego spadku akcje zebrały osoby fizyczne....
A może już dawno mogłeś zrobić stąd wypad jeśli ci się nie podoba? Dziwnym trafem ty, hehe, jj itp, siedzicie tu od dwóch lat, straszni z was masochisci.
A może ustosunkujesz się do kłamstw które ty siejesz od ponad roku ? Jak tam MDR w twojej firmie ? Podobno uzyskałeś go w dwa tygodnie, a tutaj ponad rok nie widać efektów.
A może ludzie których nagoniłeś na zakup twoich akcji zostali z papierem w rękach ?
Całe szczęście zostali z papierem i do mnie nie pisz, ja ci swoich akcji nie sprzedam poniżej 20-30 zł i tyle. Narastająca wasza frustracja krzyczy jedno, trzymać akcje bo są na nie chętni.
Dnia 2025-10-01 o godz. 11:57 ~Hehe napisał(a): > Tak całe szczęście bo tamci zostali z papierem a ty dalej obiecujesz cuda oszuście. > > > > Ustosunkuj się do argumentów które to wielokrotnie podawałem. > > > > Oszukałeś ludzi i oszukujesz dalej.
Niech o "klasie" tego zawodnika świadczy pogrubiony post z 14.05.2025. To jest dramat jakiś....
Autor: ~jj [88.156.210.*] 2025-05-14 15:41 Opublikowano przy kursie: 2,69 zł , zmiana od tamtej pory: -14,13% Re: Teraz powinni jeszcze ogłosić dla kogo te emisje
Dnia 2025-05-14 o godz. 13:14 ~Inwestor napisał(a): > to nie są NOWE emisje, tylko sprzedaż starych, ale masz rację, pytanie kto to obejmie... Tak czy inaczej w kasie spółki będą MILIONY. > Czyli tak jak podejrzewam kasa pójdzie na wyzerowanie minusów z lat porzednich to raz,a na odpalenie produkcji to dwa...
To już zostało objęte w 2020, 2023 i 2024 roku, a teraz może być sypanie w rynek jak zostaną dopuszczone do obrotu.
Skoro inwestor mówi MDR od 1 roku a certyfikacja trwa nawet do 1.5 roku... wniosek pozostaje jeden espi o MDR może być w każdym momencie. Ja mam akcje I czekam bo potem tylko przepłacasz a może być odcięcie od akcji. Nawet jak ktoś kursem szarpnie do góry 20- 30 % to gdy nie będzie espi to będziecie zgluptaczeni.
Dnia 2025-10-01 o godz. 12:38 ~dron napisał(a): > Skoro inwestor mówi MDR od 1 roku a certyfikacja trwa nawet do 1.5 roku... wniosek pozostaje jeden espi o MDR może być w każdym momencie. Ja mam akcje I czekam bo potem tylko przepłacasz a może być odcięcie od akcji. Nawet jak ktoś kursem szarpnie do góry 20- 30 % to gdy nie będzie espi to będziecie zgluptaczeni.
zmieniłem nicka jak zarobiłem na MBF, a w jaja to robią na Black rose i zamknąłem tam pozycje, a na Yoshi będzie grubo ale tak to jest z certyfikatami jak podadzą espi to młyn zacznie robić mąkę