Ja już pisałam że trzeba patrzeć na inne zapisy na wynikach finansowych takich jak zobowiązania długo terminowe, aktywna trwałe, zapasy a one wzrosły aż o 11,5 miliona poczekam na wyniki w listopadzie
Też tak myślę, wg mnie to i poniżej 1 zł możliwe. Po tych ludziach z tej spółki niczego dobrego bym się nie spodziewał.
Ciekawe czy czytają co o nich piszą tutaj
od ceny 5,58 kazda złotówka w doł to 4 miliony mniej do przymusowego wykupu ,w lutym 2026 bedzie ich juz obowiązywała średnia 6 miesieczna ,obecnie 3,6zł ,czyli już maja w kieszeni 8 milionów
Najlepsze, że specjalni założenia na ten rok dali większe, bo wiedzieli, że tego nie spełnią i będzie to dobra podkładką do obniżenia kursu. Według mnie będą skupować jak zejdą później 2 PLN
Sss obserwujesz spółkę od lutego powiedz sam ile akcji zmieniło właściciela oj dużo i do tego wytrwali inwestorzy dochodzą więc powiedz sam ilu jeszcze odda moim zdaniem mało a łoś lub łosie zawsze znajdą się a jak zacznie rosnąć to znajdą się następni a akcji w sprzedaży będzie brak
Ja cały czas mam akcje i jestem pewna że lada dzień zabraknie w sprzedaży akcji można spojrzeć w słupek s tam d 4 zł mało zleceń a łoś na kupno zawsze znajdzie się raz mniej raz więcej ja spokojnie czekam ulica ma ok 4,2 miliony akcji a od lutego naprawdę dużo zmieniło właściciela akcji