Pisałaś o akumulacji SDS powyżej 30 kiedy ja pisałem o dystrybucji :) Czas pokazał kto miał rację:) Tak glowny pakiet Greenxa kupowałem po 70 groni i teraz dokupuje stopniowo poniżej 2 obstawiając że do końca 1q 2026 zobaczę tam 2 cyfry
No i "Alicja I spółka" pokazała na czym polega ich gra ?:) i po co jest to forum? :) dobry przykład to ich naganianie na green coś tam z marnym obrotem :)
alicja1992 odpowiada ~Kiki2025-09-18 18:43IP 217.99.79.*
Posłuchałam Cygana i kupiłam Bumech. Już 7proc w plecy, a jutro pewnie kolejne 7 proc i wtopa.
"alicja1992 odpowiada alicja19922025-09-24 13:06IP 37.31.46.*
Generalnie spółki Cygana rzeczywiście z czasem zarabiają... bez podlizywania się, fakty" pilnuj leków:):):)
Faktycznie Scanway super inwestycja. Pamiętam jak marudziłaś, że kurs stoi w miejscu przy 70 zł. ja zbierałem od 50 zł :) Noctiluca też kiedyś tak mocno odpali: https://comparic.pl/noctiluca-wyniki-testow-u-jednego-z-chinskich-klientow-wykazaly-wydluzenie-czasu-zycia-ekranu-oled-uzywanego-dzis-w-masowej-produkcji-smartfonow-o-ponad-100-vs-referencja/
Scanway i Noctiluca trzymam, w co nie wierzę to Green Lanes i CDR. Tzn wg mnie CDR da zarobić ale czeka nas jeszcze zwałka przed premierą nawet na 150zl.
CDR może spaść poniżej 200 zł jedynie przy mocnej bessie na szerokim rynku. Innej opcji nie ma. Już pojawiają się rekomendacje kupuj 300 zł Został ostatni shortujący, który już zmniejsza pozycję.
To zobacz co było przed Cyberpunk. Szortujący szybko się pojawiają siedząc cicho. Nikogo nie interesuje zarobek razy 2, z 250 na 500. Ale ze 150 na 500 to już tak