• Wzywam Ryśka Autor: ~Wezwanie [37.225.28.*]
    Rysiu, wrzuć jakąś zagadkę, bo wątek umiera jak nadzieja na korzystny wynik Plazy
  • Re: Wzywam Ryśka Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Rysiu Rysiu - nasz złotousty skryty naganiaczu gdzie jesteś ??
    Czyżbyś odpłynął już z plaży ??
  • Re: Wzywam Ryśka Autor: ~Jajcarz [188.146.36.*]
    Pewnie dał sobie spokój jak większość tu naganiających w przeszłości którzy toczyli zażarte dyskuje do pierwszej lepszej podbitki a później znikali. Choćby takie nicki jak Pretyou, FERDEK, Hagi i wielu innych....
  • Re: Wzywam Ryśka Autor: ~Wer [37.225.25.*]
    Siedzi na rynkach i się śmieje z , nomen omen, leszczy
  • Re: Wzywam Ryśka Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Rysio głupi nie jest - zawinął zabaweczki i patrzy na Was :D

A Ty kolego będziesz płakał jak przyjdzie wyrok i okaże się iż Plaza przegrała

Oj będę miał wtedy przedni ubaw - nawet odżałuję te zainwestowane tutaj 100 pln (aby nikt mi nie zarzucał że piszę a akcji nie mam :D )
  • Re: Wzywam Ryśka Autor: ~Realnie [91.233.186.*]
    Co takiego taki Rysio mógł zrobić z kursem akcji ? poklikać tutaj popisać parę tekstów ironicznych ,,większe pakiety akcji tutaj nie leża po stronie forumowiczów tak mi się wydaje i nikt z nas tutaj piszących nie jest w stanie coś więcej wywnioskować..
  • Re: Wzywam Ryśka 2 Autor: ~RYSIEK [81.190.198.*]
    Witam Dygnitarzy Finansowych . Nie wiem czy mi się wydaje ale Rysia wywołała stara załoga z forum do tablicy . Pamiętacie rekord na GPW ? . Przez trzy dni tu na tej spółce dla Rysia postawili około 1300 łapek w różnych kolorach tęczy i cała giełda się zleciała . Dobrze ,,że jestem daltonistą, więc wiele szczegółów mnie ominęło .Powodem tego była pierwsza część opowieści jak goście grali w pokera .. . Najlepsze to było to jak tu wszyscy pisali ,że tu nie ma cudów i ,że nic z tego nie będzie .. Ale Rysio zawsze pisał ,że cud to można wymyślić a żeby złota smużka spadła z nieba . . ... ..
[x]
PLAZACNTR -1,08% 2,76 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.