Pewnie dał sobie spokój jak większość tu naganiających w przeszłości którzy toczyli zażarte dyskuje do pierwszej lepszej podbitki a później znikali. Choćby takie nicki jak Pretyou, FERDEK, Hagi i wielu innych....
Co takiego taki Rysio mógł zrobić z kursem akcji ? poklikać tutaj popisać parę tekstów ironicznych ,,większe pakiety akcji tutaj nie leża po stronie forumowiczów tak mi się wydaje i nikt z nas tutaj piszących nie jest w stanie coś więcej wywnioskować..
Witam Dygnitarzy Finansowych . Nie wiem czy mi się wydaje ale Rysia wywołała stara załoga z forum do tablicy . Pamiętacie rekord na GPW ? . Przez trzy dni tu na tej spółce dla Rysia postawili około 1300 łapek w różnych kolorach tęczy i cała giełda się zleciała . Dobrze ,,że jestem daltonistą, więc wiele szczegółów mnie ominęło .Powodem tego była pierwsza część opowieści jak goście grali w pokera .. . Najlepsze to było to jak tu wszyscy pisali ,że tu nie ma cudów i ,że nic z tego nie będzie .. Ale Rysio zawsze pisał ,że cud to można wymyślić a żeby złota smużka spadła z nieba . . ... ..