Spółka prowadzi rozmowy z kolejnymi podmiotami, które są zainteresowane inwestycją w spółkę w modelu „equity for crypto”, co pozwoli na dalsze wzmocnienie pozycji finansowej spółki. Równolegle spółka pozyskuje partnerów technologicznych w obszarze blockchain oraz kryptowalut. – Rozmowy są na zaawansowanym etapie i wkrótce będziemy ogłaszać strategiczne partnerstwa technologiczne, umożliwiające realizację nowej strategii. Jednocześnie intensywnie pracujemy nad polityką inwestycyjną, którą będziemy chcieli ogłosić jeszcze przed Walnym Zgromadzeniem. Będzie ona precyzować zasady bezpieczeństwa, przechowywania i raportowania alokacji środków pieniężnych w Bitcoin. Chcemy być maksymalnie transparentni. – komentuje Jakub Bartoszek, Chief Crypto Officer.
Do walnego coraz bliżej a więc info może pojawić się w każdej chwili.
Wszystko kłamstwa kurs od walnego spadł-50% prezes nic nie zrobił żeby kurs poszedł w górę bo może obiecał hanover obligacje po 50gr spolka jest na dnie i tak zostanie jeśli ja nikt nie przejmie i zrobi inna strategie .
czyli wszystko jasne, tak jak myślałem. zainwestowałeś tu na samym szczycie i nieźle cie przewieźli... teraz tu psioczysz o zniszczonych oszczędnościach.
jak sprzedałeś i zrealizowałeś stratę to masz problem. jak trzymasz to strata jest księgowa, za kilka miesięcy będziesz mógł sprzedaż w okolicach 100 zł więc i tak 1,5 tyś % do zarobienia od szczytu kiedy kupowałeś.
I to jakie piękne :) To ja jednak nie ustawie koszyków w okolicach złotówki bo jak do ludzi dotrze co jest w projektach ustaw tego gniota to zaczną wywalać na potęgę akcje :D Ależ piękna zagrywka zarządu - bang każdy akcjonariusz ugotowany A mi pozostaje się tylko śmiać z Was :D
Pod 500 mln na zakup BTC jest juz uchwalone 500 tys akcji :) a ze kolejne projekty spolki na horyzoncie to i emisje trzeba dopiac. Przypominam ze maja projekt wlasmego tokena.
Moja rekomendacja: 100 zl malo
Żadnych 500mln nie będzie miało być 5mln kupione obligacje hanover nic nie kupił akcje 2mln hanoveru nie wiadomo czy będą dopuszczone na gpw prezes I zarząd do dymisji kurs spadł-80%
aaa to zawodowy troll naganiacz wynajęty przez sami wiecie kogo. Tutaj tylko bajki z tysiąca i jednej nocy opowiadają. Omijać szerokim łukiem takie wynalazki bo zostaniecie ogoleni z kasy do zera.
A ja bym proponował zadać pytanie sztucznej inteligencji co to jest obniżenie kapitału zakładowego poprzez obniżenie wartości nominalnej akcji z 1 zł na 0.10 zł i po co spółki to robią bo to wiele wyjaśnia .
A wiesz że to pozwala w przyszłości robić emisje zgodnie z prawem jak np cena nominalna 20 groszy :)
Na większości spółek które zrobiły taki ruch to oznaczało ogromną emisję w niedalekiej przyszłości
I tutaj też tak będzie - obstawiam że w tym roku dodrukują kilkadziesiąt mln akcji :)
Powoli robienie tutaj kółeczek zaczyna być obarczone ryzykiem
No ale jest jeszcze naiwna ulica i super nagon aaa i jego 100 PLN buahahaha