• Co jeśli? Autor: ~Olo [31.60.68.*]
    Co jeśli Winter Survival stanie się globalnym hitem? Tego chyba nikt się nie spodziewa...
  • Re: Co jeśli? Autor: ~maślarz [89.46.10.*]
    Półtora miliona graczy Gas Station Simulator. Jeżeli co setny zagra w Wintera w dniu premiery to doda do peaku +15000 graczy. Nawet co tysięczny gracz GSS robi wynik czyli +1500 graczy, tak więc o to jestem spokojny.
  • Re: Co jeśli? Autor: ~Olo [31.60.114.*]
    Muszą dowieźć jakość, oceny łatwo mogą ulec poprawie bo nie ma ich wiele, do tego marketing. Te czynniki musza zostać spełnione by maksymalnie zwiększyć szansę powodzenia
  • Re: Co jeśli? Autor: ~Kosiarz [37.19.199.*]
    Dnia 2025-09-21 o godz. 21:46 ~Olo napisał(a):
    > Co jeśli Winter Survival stanie się globalnym hitem? Tego chyba nikt się nie spodziewa...

Chcesz? Załatwione.
  • Re: Co jeśli? Autor: ~Olo [31.60.114.*]
    Najlepsze jest to że nikt w to nie wierzy i nikt na to nie liczy. Wszystko co mogłoby się wydarzyć dawno jest w cenie, wskaźniki mówią same za siebie
  • Re: Co jeśli? Autor: ~maślarz [89.46.11.*]
    Owszem, jest ktoś kto wierzy np. ja. Jeśli masz na myśli że wszystko jest w cenie, to rozumiem że chodzi Ci o to że kurs jest skrajnie nisko?
  • Re: Co jeśli? Autor: ~Mirek [212.59.238.*]
    20 milionów kapitalizacji. Śmiech na sali. Tak to wyceniają bankruta. Nie ma już przestrzeni na spadki .
  • Re: Co jeśli? Autor: ~essa [79.184.227.*]
    Gram trochę w tego Wintera i liczba bugów po ostatnim dużym patchu z bodajże 16 września jest bardzo duża. Ja nie wiem jak oni gotują to tak długo i jakość jest dalej miałka. Zobaczymy co pokażą w listopadzie, może po premierze RV Camp całym zespołem jeszcze będą łatać Wintera.
  • Re: Co jeśli? Autor: ~maślarz [89.46.11.*]
    Też gram i nie ma żadnych bugów po ostatnim update. Może masz słaby sprzęt i po ostatnim update ten konfigurator shaderów proponuje CI niższe ustawienia niż miałeś dotychczas na rzecz wydajności. Drago ma dedykowany zespół do pracy nad Road Diner Simulator który pracuje nad nim ponad 2 lata, podobnie jest w przypadku GSS, Winter ma również swój zespół oraz są także moce rotacyjne więc to co napisałeś jest bardzo prawdopodobne i po wydaniu RV Camp osoby dotychczas pracujące nad nim zaczną pracować również przy Winterze.
  • Re: Co jeśli? Autor: ~Olo [31.60.66.*]
    Będzie jakiś live z Tokio?
[x]
DRAGOENT -7,17% 25,90 2025-11-14 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.