Półtora miliona graczy Gas Station Simulator. Jeżeli co setny zagra w Wintera w dniu premiery to doda do peaku +15000 graczy. Nawet co tysięczny gracz GSS robi wynik czyli +1500 graczy, tak więc o to jestem spokojny.
Muszą dowieźć jakość, oceny łatwo mogą ulec poprawie bo nie ma ich wiele, do tego marketing. Te czynniki musza zostać spełnione by maksymalnie zwiększyć szansę powodzenia
Gram trochę w tego Wintera i liczba bugów po ostatnim dużym patchu z bodajże 16 września jest bardzo duża. Ja nie wiem jak oni gotują to tak długo i jakość jest dalej miałka. Zobaczymy co pokażą w listopadzie, może po premierze RV Camp całym zespołem jeszcze będą łatać Wintera.
Też gram i nie ma żadnych bugów po ostatnim update. Może masz słaby sprzęt i po ostatnim update ten konfigurator shaderów proponuje CI niższe ustawienia niż miałeś dotychczas na rzecz wydajności. Drago ma dedykowany zespół do pracy nad Road Diner Simulator który pracuje nad nim ponad 2 lata, podobnie jest w przypadku GSS, Winter ma również swój zespół oraz są także moce rotacyjne więc to co napisałeś jest bardzo prawdopodobne i po wydaniu RV Camp osoby dotychczas pracujące nad nim zaczną pracować również przy Winterze.