Ciekawe jak juz nie są zainteresowani naszymi akcjami. No ciekawe to jest. Bo juz dywidendy wyciągnęli i mozna teraz łupić lud z akcji. A za rok ta sama historia podbitki przed dyw, a później znow zwałka. Oszustwo to jest i tyle.
Na m15 widać jak kurs obecnie respektuje linię podaży. Potrzebny większy wolumen żeby to wybić. Banki musiałyby się zerwać /tylko pod co? / inaczej fw20 nie ruszy, imo.
Naprawdę sprzedawac banki, ktore będą znow sypać dywidendy, ale każdy ma swoje przemyślenia. Jestem spokojny o moje Lki. Jutro sie zamknie, a moze w środę- sie okaże sie okaze - hihihi, misiowi zbrakło akcji do sypania. Musie ostro skupić,zeby mieć czym sypać. Prosiuny tylko tak robią- oj prosiuny
Na razie brzmi to abstrakcyjnie, ale narysujcie sobie kanał wzrostowy na wykresie miesięcznym S&P500 od 1932 r. i zobaczycie, dokąd mogą zaprowadzić wzosty na tym indeksie. W poprzednim tygodniu podałem jeden możliwy poziom, ale ce może być o wiele wyżej.
Zaczekaj jak to bylo. Trzeba bylo grac L jak bylo 1400. Buhahaha. Zawsze jest dobry czas zeby powiezc shorta. Hehehe. Jutro poprawka sie szykuje, tylko lukę trza domknąć, ale mnisia to tez na wiele nie bylo stac- zauważ kolego- hihihihi. Fw ca 2810 do zwiedzenia , czekam tam na kolejne L. Dajcie znać siebie wszystko shorciarze
Nooo ale mnisio sie popisał, doszedł do 2829. To popis dopiero wielkiej siły- buhahaha. Nawet 2820 to za wiele dla shorciarzy, ale wszystko sie moze odmienić. Przeciez tyle ich zostało z poziomu 27... z ręką w nocniku. Buhahaha
Dzis wybita spadkowa linia po 2876 i 2819. To jutro czas wybic linie po 3022, 2876 i 2830. Chociaż te 2876zrobic byloby milo dla każdego- prawda? Heheszek znow dziala i broi - hihihihi
Misiaczki co to juz ewakuacja? Przeciez Wy takie twardziele ... buhahaha, jak wszyscy. Zagląda strata do portfela to tniecie, takie twarde sztuki z was. Alebyka wkurzyliście- nie ma zmiluj- hihihihi
A tak sobie strzelam. Tak jak i Wy strzelanie. Raz sobie rzucę 3200 do boju i jedziemy z shorciarzami. A raz 2650 i byczek w czarnej. A co? Nie wolno? Hehe i buhahaha
Azja na zielon a Jankes i Niemiec lekko na czerwono Mimo to powinno być dziś dobrze dla byka i ponowna walka o 2850. Zobaczymy, co gruby wymyśli. Jak zaczniemy sesję, możliwe, że Niemiec będzie już na zielono.
A ja się tak zastanawiam różnica fw20z i w20 (ok.30 pt)- czy może ona wynikać z chęci otwarcia wysoko S-ek na początku serii? Może jakiś ekspert się wypowie czy to uwzględnienie np. ewentualnych dywidend do odcięcia, bądź inny przyczynek, którego ja np. nie dostrzegam...