• Czy to nie trend boczny Autor: ~Dur [109.95.95.*]
    Jw
  • Re: Czy to nie trend boczny Autor: ~Ludzie [176.103.43.*]
    Ludzie, kto tu inwestuje...

Powinieneś podszkolić się z rysowania trendów i wsparć/oporów, średnich kroczących, wskaźników trendu (ADX, MACD), oscylatorów (RSI) oraz podstaw formacji cenowych i świecowych, bo w przeciwnym wypadku inwestowanie nie dla Ciebie

Trend boczny? Facet, od dwóch sesji jest silny trend spadkowy :D
  • Re: Czy to nie trend boczny Autor: ~Inwestor [83.26.250.*]
    Ludzie! Co za bzdury. Mamy delikatną korektę w silnym trendzie wzrostowym (od początku roku). Były po drodze i pewnie też będą korekty horyzontalne. Nic nie może rosnąć cały czas.
  • Re: Czy to nie trend boczny Autor: ~Marek [185.72.187.*]
    Kurs od 30 zł jest w mocnym trendzie wzrostowym z korektami. Jak na razie trend wzrostowy nie jest niczym zagrożony. Patrząc na wzrastający wolumen i pozytywne infa 160 zł na koniec roku jest bardzo prawdopodobne.
  • Re: Czy to nie trend boczny Autor: ~Norbert [37.225.81.*]
    Giełdowy Pudełek, tak się to forum powinno nazywać:D
  • Re: Czy to nie trend boczny Autor: kartezjusz80 [83.24.217.*]
    180- 200 na koniec roku, a wlasciwie po newsie o backlogu razem z camila i nowymi kontraktami
  • Re: Czy to nie trend boczny Autor: ~Marek [185.72.185.*]
    Niektórzy to widzieli tutaj 150 PLN już dwa tygodnie temu , ja pisałem o korekcie na 126 i tak było. Dlatego może ostygnij bo 180 na koniec roku to nawet z kresek nie wynika. Jeśli wzrost to o wysokość masztu z ostatniego przebicia ATH. Czyli wychodzi zasięg do ok. 160 zł przynajmniej teraz w tej 5 fali. Mam akcje i chciałbym żebyś miał to ty miał rację lecz na razie nic na to nie wskazuje.
  • Re: Czy to nie trend boczny Autor: ~Inwestor [83.26.249.*]
    Malejące oczekiwania - sensownych Inwestorów. To bardzo dobry znak. Może jednak święty Mikołaj wszystkich zaskoczy. Tutaj te min. 200 na dziś wychodzi po prostu z szacunku wartości wewnętrznej spółki. Zobaczymy: AT kontra fundamenty. Myślę, że będzie ciekawie.
  • Re: Czy to nie trend boczny Autor: kartezjusz80 [83.24.217.*]
    No przecież bylismy pod 150 (jakos chyba147) no nie oczekuj ze wywróże dokladna cyfrę szczytu. Teraz korekta sue konczy i lecimy w kierunku 160 koniec roku przedzial 180-200 obstawiam.
[x]
SCANWAY -3,06% 174,50 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.