Bo takich quasi-profesjonalnych wielostronicowych opracowań nie robi się za darmo ani hobbystycznie. Na poczet przyszłych zysków (swoich oczywiście) z inwestycji w GRX również. Ogólnie można być pod wrażeniem tej publikacji, tylko czemu tak naprawdę ona ma słuzyć?
liebe deutsche Investoren. Wir sind bereit, Ihnen vor der Aktienemission unsere Aktien für je 2 Euro zu übertragen. Anschließend warten wir gemeinsam ab, wie sich die Dinge entwickeln. Tschüss,
Drodzy niemieccy inwestorzy dla zdobycia moich akcjii GreenX będziecie musieli trochę głębiej sięgnąć do Waszych przepastnych kieszeni. 9PLN nie jest dla mnie satysfakcjonujące.
Poczekam z ofertą do wypłaty dywidend/ ew. jednej sowitej ...y.
Jak powyższe nastąpi pomyślę co dalej. Życzę Wam aby górnictwo miedziowe dostarczyło wielu niezapomnianych wrażeń wszystkim inwestorom GreenX.
Darz banan, darz giełda we Frankfurcie itp.
Co Bull boli analiza. Nie można podważyć materiału to trzeba zaatakować autora. Tylko że nie jest anonimowy wasz ekspert student czy dziennikarz z nikąd. Poczytaj jego historię to może ci się coś wyjaśni. Jeśli ci się nie chce czytać to ułatwię ci rozwiązanie zagadki. Nagony nie opłaciły Marcina Michałka.
Ragingbull ja też jestem bez akcji i bardzo boli mnie to opracowanie, spytałbym go o to na X ale podobnie jak ty nie mam jaj żeby to zrobić, podziwiam że siejesz ferment dla dobra golasów jak ja i pająk
DRT ma rację z tym fermentem. Jak dobrze go posiejesz, ten ferment znaczysie, to jak on, ten ferment dostanie pożywkę, tym razem nie espi o kolejnym projekcie Bena tylko espi o odrzuceniu starań NAJJAŚNIEJSZEJ to jak to wszystko ...nie to z kapci powyrywa akcjonariuszy, cyklistów i hobbystów od durnych postów.
Darz banan!