• Dla kogo pracuje MM? Autor: ~RagingBull [89.64.13.*]
    Bo takich quasi-profesjonalnych wielostronicowych opracowań nie robi się za darmo ani hobbystycznie. Na poczet przyszłych zysków (swoich oczywiście) z inwestycji w GRX również. Ogólnie można być pod wrażeniem tej publikacji, tylko czemu tak naprawdę ona ma słuzyć?
  • Re: Dla kogo pracuje MM? Autor: ~Bandolero [46.112.74.*]
    opium dla mas
  • Re: Dla kogo pracuje MM? Autor: ~Bee [193.42.96.*]
    Hihi troll rozbójnik. Cyrk trolla trwa.
  • Herzlich willkommen, Autor: ~Pracownik_TU [31.61.246.*]
    liebe deutsche Investoren. Wir sind bereit, Ihnen vor der Aktienemission unsere Aktien für je 2 Euro zu übertragen. Anschließend warten wir gemeinsam ab, wie sich die Dinge entwickeln. Tschüss,
  • Re: Herzlich willkommen, Autor: ~lukas19 [83.26.208.*]
    Drodzy niemieccy inwestorzy dla zdobycia moich akcjii GreenX będziecie musieli trochę głębiej sięgnąć do Waszych przepastnych kieszeni. 9PLN nie jest dla mnie satysfakcjonujące.
    Poczekam z ofertą do wypłaty dywidend/ ew. jednej sowitej ...y.
    Jak powyższe nastąpi pomyślę co dalej. Życzę Wam aby górnictwo miedziowe dostarczyło wielu niezapomnianych wrażeń wszystkim inwestorom GreenX.
    Darz banan, darz giełda we Frankfurcie itp.
  • Re: Dla kogo pracuje MM? Autor: ~Bee [193.42.96.*]
    Co Bull boli analiza. Nie można podważyć materiału to trzeba zaatakować autora. Tylko że nie jest anonimowy wasz ekspert student czy dziennikarz z nikąd. Poczytaj jego historię to może ci się coś wyjaśni. Jeśli ci się nie chce czytać to ułatwię ci rozwiązanie zagadki. Nagony nie opłaciły Marcina Michałka.
  • Re: Dla kogo pracuje MM? Autor: ~DRT [95.181.238.*]
    Ragingbull ja też jestem bez akcji i bardzo boli mnie to opracowanie, spytałbym go o to na X ale podobnie jak ty nie mam jaj żeby to zrobić, podziwiam że siejesz ferment dla dobra golasów jak ja i pająk
  • Re: Dla kogo pracuje MM? Autor: ~lukas19 [83.26.208.*]
    DRT ma rację z tym fermentem. Jak dobrze go posiejesz, ten ferment znaczysie, to jak on, ten ferment dostanie pożywkę, tym razem nie espi o kolejnym projekcie Bena tylko espi o odrzuceniu starań NAJJAŚNIEJSZEJ to jak to wszystko ...nie to z kapci powyrywa akcjonariuszy, cyklistów i hobbystów od durnych postów.
    Darz banan!
[x]
GREENX 0,53% 2,29 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.