• Wszystkie spółki Januarego po kolei odpalają Autor: ~amixis [210.245.96.*]
    Advertigo następne?
  • Re: Wszystkie spółki Januarego po kolei odpalają Autor: ~ytr [46.205.206.*]
    oby
  • Re: Wszystkie spółki Januarego po kolei odpalają Autor: ~Oze [83.25.49.*]
    Dnia 2025-09-20 o godz. 16:38 ~amixis napisał(a):
    > Advertigo następne?

CZAS JANUAREGO
  • Re: Wszystkie spółki Januarego po kolei odpalają Autor: ~Pytam [37.225.32.*]
    Czy masz na myśli takie spółki jak Intermarum, One2Tribe, Ekipa Holding, Nexity Global, Honey Payment , Oxygen, Medcamp, Berg Holding, All in! Games,

Kurs poszedł do góry na Foothills, Universe, Apollo Capital ASI  ale wolumen jest tak słaby za ostatnie 3 miesiące, że można wyjść z "pakietu" nie większego niż za 3.000 zł

Spółki jak ABS Investment Alternatywa, JRH ASI, Prime Alternatywna Spółka Inwestycyjna, Imperio Alternatywna Spółka Inwestycyjna, SYNERGA.fund  - to powrót do poziomów sprzed 6 miesięcy i trudno mówić, że sa w trendzie wzrostowym. Raczej ograniczenie straty a dalsze wzrosty niepewne.

Wzrosły tak naprawdę jedynie ECL, One More Level, di volio Ice Code Games, Ditix.

To wszystkie spółki odpalają z 24 ???
  • Re: Wszystkie spółki Januarego po kolei odpalają Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Strasznie smutne nasz zycie pijaczku.Ile czasu straciles sprawdzajac kondycje wszystkich spolek Januarego?Lecz sie czlowieku bo to troche chore jest bo mnie by sie nie chcialo ale jak nie masz nic innego do roboty to sibie rob te statystyki
  • Re: Wszystkie spółki Januarego po kolei odpalają Autor: ~Pytam [37.225.32.*]
    Re: Wszystkie spółki Januarego po kolei odpalają Autor: ~difihuho [89.67.108.*] 2025-09-21 14:26
    Strasznie smutne nasz zycie pijaczku.Ile czasu straciles sprawdzajac kondycje wszystkich spolek Januarego?Lecz sie czlowieku bo to troche chore jest bo mnie by sie nie chcialo ale jak nie masz nic innego do roboty to sibie rob te statystyki

Difihuho, szorujesz cały czas po dnie. Nie równaj do siebie. Może tobie zajęłoby to tydzień, natomiast mnie chwilę. Wiesz inwestycja polega na inwestowaniu. Ażeby inwestować, to trzeba przeanalizować daną spółkę.
    Wiem, ze jest to tobie obce ale na analiza jest nierozerwalną częścią inwestowania..
    ty notorycznie dajesz przykład, że inwestowanie jest tobie obce, a nagon to jest to po co tu jesteś.
    Wyzywanie innych forumowiczów, to w tym jesteś najlepszy.

Kontynuuj swoją aktywność, a tym samym dalej bij o dno i jak najwięcej "sibie rob.." analfabeto :-)))))))))

Tak na marginesie, to oczywiście merytorycznie nie odniesiesz się do tego co napisałem, bo merytoryka jest tobie również obca i poza twoim zasięgiem :-))))))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.67.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ADVERTIGO -0,77% 0,26 2025-12-16 11:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.