A może szybciej? Kto wie... Pamiętajcie, że pewne instytucje sprzedały akcje, a ktoś to już odebrał, zapewne parkując na dłużej. W październiku nwza i powrót do planów finansowania na poziomie minimum 100 mln. Tu wartość przedsiębiorstwa działającego na rynku długu może wzrosnąć skokowo. Będzie dobrze.
informuje o realizacji części III (trzeciej) Raty Układowej wynikającej z układu z wierzycielami zatwierdzonego postanowieniem z dnia 28 czerwca 2024 r.
część-rata łapiecie ? jak nie to macie swoją AI zanim napiszecie swoje "mądrości" warto uruchomić nieco komórek https://www.euco.pl/raport-biezacy-nr-2-2025-realizacja-postanowien-ukladowych-splata-1-raty/
oznacza to, że nie spłacili 3 raty w całości i tyle...
AI czy inne, to może Ty potrzebujesz. Ja do analizy słowa pisanego, nie potrzebuję narzędzi, tylko swojej wiedzy.
Cyt:
Zarząd Europejskiego Centrum Odszkodowań S.A („Emitent”) informuje o realizacji części III (trzeciej) Raty Układowej
Czyli mamy całość zobowiązania nazwane Ratą Układową, a to jest trzecia transza tego zobowiązania (za 3 miesiące, kolejne). Prościej się nie da, skoro tego nie rozumiesz.
nie manipuluj ludźmi - oprócz nagłówka jest treść komunikatu.. a ta jest jasna....spłata jedynie części 3 raty - poprzednio dla porównania wkleiłem wcześniejszy komunikat ...różnica oczywista Ragnar doskonale wiedział o sytuacji i dlatego wszystko poszło ... nawet ew. pożyczki mogą spisać na stratę przy takim zarobku.. ale grunt to być zadowolonym z posiadanych akcji, więc ciesz się jeszcze przez niedzielę:)
"Tak, Europejskie Centrum Odszkodowań (EuCO) S.A. spłaciło trzecią ratę układową, co potwierdza Raport bieżący nr 67/2025 z dnia 19 września 2025 roku. Płatność ta nastąpiła w ramach realizacji postanowień układu z wierzycielami, który został zatwierdzony przez Sąd Rejonowy w Legnicy 28 czerwca 2024 r. i uprawomocnił się 19 grudnia 2024 r."
Kup lepiej sobie trochę tych akcji i zatrzymaj do przyszłego roku.
Nie słyszałem nigdy o takiej akcji żeby ktoś spłacał ratę na raty a gdyby nawet tak by było to z logiki by wynikało że rata jest nie spłacona. Ostatni raport 67/2025 o temacie "Realizacja postanowień układowych - spłata III (trzeciej) raty Rata jest spłacona" mówi jasno że rata jest spłacona. Normalnie ręce opadają.