P co kukryku w sobotę 15 miesięcy od zawieszenia?? Masz refleks. Lepiej daj łapkę w dół hehehe. Jak to leciało??? "Darmowe akcje sypane w ulicę" Taka ulica że jeden wpis na 3-4 dni a na Rafako? Gdzie agencja PR mg???
Ja tam nie wiem, ale też miałem dziwne wrażenie że moje wpisy idą do kosza za to "upadłość" "padlina"darmowe akcje sypane w ulicę" i " Dubaj do końca życia Kulczyka za kilka mln 2 groszowych akcji " były dziwnie zostawiane i podbijane, można pfzegrzwbac forum ile HAKOW się uchowało? Z daleka cuchnie sciemąna poziomie konwencji programowej PO
kowalski jeśli pradą jest to co piszesz to na co czekają? link do poczytania https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-koniec-tanich-spalinowych-aut-z-chin-zamowisz-tylko-drozsze,nId,22421393
A z czym masz problem? Że wprowadzili zakładkę dodatkowa sprzedaz flotowa dla 40 salonów? Niech każdy sprzdeda po 3 flotowe tygodniowo x 4'tygodnie mamy +500 samochodów do już sprzedawanych 1300 sztuk. No i hybrid+ że spalaniem o 5/ 100 km. Ja się cieszę dla mnie samochód wypada jakieś 470 zł