Pracowali przez półtora roku, taki zespół bez zwolnień, zatrudniając. Ten RV Camp od ogłoszenia do daty premiery to podejrzanie szybko wyjdzie więc nie zdziwiłbym się jakby już wcześniej był przygotowany. Może nie na 100 ale chociaż na 75%. Bo ogłoszono rv camp po ogłoszeniu że shady deals musi poczekać. Nie zdziwiłbym się jakby też shady deals już było gotowe w 80 lub nawet 100% procentach, ale lepiej opłacalnej wydać najpierw mniejsze dlc i żeby nie kolidowało z premiera Wintera, a shady deals zostawić na później bo od ponad półtora roku Road Diner jest już w produkcji czyli jakaś cześć z tych 50 osób zatrudnionych w Drago musi pracować nad nim od dawna. Dodatkowo to nie jest grą całkowicie różniącą się od GSS który wydali 4lata temu czyli pracują nad nim jakieś 6 lat non stop. Może się mylę a może nie , ale myślę że Shady Deals i Road Diner Simulator mógłby już być ogłaszane ale czekają na swoją kolej, ponieważ też jest czas na premierę Wintera (mozecie sie ze mnie smiac ale widze w nim szanse na globalny hit) oraz mniejsze tytuły. Wyniki finansowe w 2025 powinny być zadowalające, rosnące ze względu na bardzo dobra sprzedaż na PC i konsolach, kto śledził spółkę wie lub można przejrzeć steam oraz forum więc rozsądnie zostawić Shady Deals i Road Diner Simulator z kolejce na ogłoszenie po premierach które są obecnie ogłoszone
I może nie na temat ale nie dziwi mnie czemu Duality odpuściło Shady Deals, wystarczy zajrzeć na ich forum i przeczytać nad czym oni pracują. Tak więc Shady Deals w mojej ocenie jest nie zagrożony, wręcz przeciwnie przewiduje ze może czekać a cena według zapowiedzi ma być około dwukrotnie wyższa niż cena RV Camp. Zapowiadany był jako najdroższy i największy w historii dodatek do DLC i poważnie jest na niego ogromny hype, społeczność gss dopytuje wręcz domaga się wydania shady deals więc moment ogłoszenia shady deals lub Road Diner simulator będzie czymś mega w mojej ocenie. Z przyjemnością będę czekać
Moim zdaniem jest to bardzo prawdopodobne. Teraz chwilę po premierze RV Camp (gdy hype popremierowy nieco opadnie) gdy ukażą się pierwsze informacje na temat Shady Deals na steam przewiduję, że mocno nakręci to kurs. Shady Deals jest wyjątkowym projektem, długo oczekiwanym więc nawet drobna wzmianka na początek zostanie bardzo pozytywnie odebrana przez fanów.