Na fintechu na którym ostro naganiałeś straszą ciebie prokuraturą. Wiem że to nie twoja wina że handel tam wstrzymali. Ale ja chcę to co mam kiedyś opylić. I nie chcę aby twoje szczęście z taką mocą się tu przeniosło:-). Więc jeszcze raz proszę przestań przynajmniej tu naganiać.
Oooooooooo. Kto powrócił. Witam witam. Twórczości pana tu brakuje. Też kiedyś bana dostałem. Tak że 1 posta na tydzień mi pozwolili pisać:-). Przynajmniej na chromie ten ban działał:-). Na bravie już nie.
A daj spokój... Wszystko diablo biorą źle się dzieje. Ale widać niektórzy mają znajomości albo immunitet na forum i tylko się przeciagaja jak te koty na piecu pisząc co chcą i ile chcą a ja biedny na banicji. A co do spółki widzę po tak długiej nieobecności chyba z 3 miesiące jak nie więcej nic się nie zmieniło. Jak było tak jest. Miło widzieć ! Kopę lat ! Jak powiedział Conor Mackgregor ,, it's good to be back ".
A to ja nie wiem co tam Szanowny Panie Hillela macie w tym Waszym przysiółku..Natomiast nawołuje do tego aby skupić się na spółce i jej kondycji finansowej. Przywołuje Pana do porządku w trybie natychmiastowym.