Giełda nie jest dla panikarzy. Tu trzeba mieć mocne nerwy i mnóstwo cierpliwości. Kiedyś trzymałem przez 6 lat Bumech. Kupiłem dziesiątki tysięcy akcji od 6 zł do nawet 2.50 za akcje. Czekałem lata. Ale w końcu nie na górce samej, bo ciężko jest sprzedać taką ilość akcji szybko, ale w 3 dni sprzedalem akcje za prawie 2miliony złotych. Bumech z 2.20 doszedł kiedyś do ponad 80 złotych jeśli pamiętam. Moja średnia sprzedaży do było jakieś 68 zł za akcję. To to jest filozofia giełdowa.
Super chłopaki, trzymamy to, kolejny próg za nami…
Trzymać kurs, nie dać się zwodzić spadkom, to ci, którym 100 pln wystarcza na dzień życia, zakupy w „biedrze”, szanuję ich, tylko to nie jest ten drend…, my walczymy o to, na co Poli zasługuje.
Witam,...
.
rewelacyjny tydzień ,wolumenowa wzrostowa marubozu potwierdza RS akcji PMX- wystarczy zobaczyć ADX, i A/D line na wykresie D1.Jakby jakiś niedouczony czeladnik z bardachy spadkowej miał wąty nt. kierunku to mu podaję ,że jest to najwyższa cena zamknięcia w tej fali impulsowej i nie ma żadnych sygnałów z AT w sprawie zamknięcia pozycji.
Przyszły tydzień wzrostowy i tak do cirka 9.Pozdrawiam tych co nie popuścili na mięko.
Wiesz, nie czytam tych mądrali z wykresami, to mnie nie interesuje.
Interesuje mnie to co przed Polim, nareszcie pokazali swoje otwarcie, swoje możliwości, potwierdzone.
Niech sobie zaniżają, niech obrzydzają, brzydzę się nimi, ja swoje wiem.