Przez wzgląd na obecną sytuację związaną z spekulacyjnym zaniżaniem kursu proponuje aby każdy zainteresowany akcjonariusz dysponując jakąkolwiek dostępną dla niego ilością gotówki choćby na 1 tysiąc akcji ustawił się na kupno przez okres miesiąca na poziomie 55 groszy. W ten oto sposób zebrana ilość akcji na kupno pozwoliła by sprawdzić czy spekulanci zaniżają kurs czy jednak spadek jest naturalny na tym walorze. Chodzi o ustawienie bariery lub łapki na akcje tych że działaczy. My wiele nie stracimy o ile będzie nas dużo za to oni mogą stracić wiele. Będzie to coś w rodzaju sprawdzam! Pozdrawiam!
Mi niestety sie nie zrealizowalo.. byliscie pierwsi :D Oddali nam czesc akcji po 55 groszy zeby je teraz zbierac po 56 i 57 - czyli akcja zadziałała :) Oby tak dalej
Nie mam w zwyczaju łapać spadających noży - tak jak tutaj, szczególnie jeśli wśród akcjonariuszy jest osobnik "Karol" - on zawsze jest gwarancją długiego trendu spadkowego.
Dnia 2025-09-19 o godz. 14:58 ~jj napisał(a): > Nie mam w zwyczaju łapać spadających noży - tak jak tutaj, szczególnie jeśli wśród akcjonariuszy jest osobnik "Karol" - on zawsze jest gwarancją długiego trendu spadkowego.
... bo spadające noże łapie się za trzonek a nie za ostrze ... :)
Dnia 2025-09-19 o godz. 15:26 ~abc1 napisał(a): > Po co im po 0,55 jak sprzedadzą do 0,4 lub 0,3. Chwila póżniej emisja , podbitka i wywalanie swoich darmowych.Tak to widzę
B. prawdopodobny scenariusz. co dla Karola oznacza stratę 125 -200 tys. PLN.
Skąd Ty jesteś gościu xd
Naciągasz na wzrosty od ponad złotówki…
Każdy kto mnie posłuchał, chociaż od 0,7 zł ma ponad 20% mniejszą stratę, a Ty namawiasz cały czas na wzrosty…
Gdybyś tylko wiedział co się szykuje xd
Jak widzieliśmy kurs odbił się od 55 groszy. W arkuszu pojawiły się nasze zlecenia które zastąpiły zlecenia manipulantów. Nasze działanie poskutkowało o czym świadczy zakończenie sesji na poziomie 0.555 złotego. W jedności siła więc zachęcam do dołączenia i w miarę jakichkolwiek możliwości wystawienia zleceń na kupno na poziomie 55 groszy na okres miesiąca. Powtarzam że my którzy tu posiadamy akcje (nabyte w okolicach 90 groszy wyżej lub niżej) dodając zlecenie za te parę złotych choćby na 1 tysiąc akcji wiele u nas nie zmieni za to tej szajce od manipulacji może bardzo zaszkodzić. Działamy i obserwujemy. Pozdrawiam!
Ja przeniosłem się na Vakomtek. Zyskałem 250% tam i teraz przeniosłem się na IMM Games bo też weszli w krypto. Vakomtek teraz 190mln kapitalizacji, IMM Games tylko 6,8mln kapitalizacji. Wnioski wyciągnijcie sami
55 groszy ma być barierą przed dalszym zaniżaniem kursu! Dla akcjonariuszy takich jak ja którzy zainwestowali tu sporo kapitału spadek kursu nie jest dobry. Dlatego trzeba się zebrać i stworzyć coś co będzie odstraszać tą grupę spekulantów która ewidentnie obraca akcjami tak aby kurs spadał . Komu zależy niech dołącza się i w miarę możliwości niech dołoży cegiełkę.