• Do Akcjonariuszy! Autor: ~KoleśGit [46.151.21.*]
    Przez wzgląd na obecną sytuację związaną z spekulacyjnym zaniżaniem kursu proponuje aby każdy zainteresowany akcjonariusz dysponując jakąkolwiek dostępną dla niego ilością gotówki choćby na 1 tysiąc akcji ustawił się na kupno przez okres miesiąca na poziomie 55 groszy. W ten oto sposób zebrana ilość akcji na kupno pozwoliła by sprawdzić czy spekulanci zaniżają kurs czy jednak spadek jest naturalny na tym walorze. Chodzi o ustawienie bariery lub łapki na akcje tych że działaczy. My wiele nie stracimy o ile będzie nas dużo za to oni mogą stracić wiele. Będzie to coś w rodzaju sprawdzam! Pozdrawiam!
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~Grzmot [91.226.22.*]
    done
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~reh [109.206.213.*]
    właśnie złapałem coś po 0,55
    Mi niestety sie nie zrealizowalo.. byliscie pierwsi :D Oddali nam czesc akcji po 55 groszy zeby je teraz zbierac po 56 i 57 - czyli akcja zadziałała :) Oby tak dalej
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~jj [88.156.210.*]
    Nie mam w zwyczaju łapać spadających noży - tak jak tutaj, szczególnie jeśli wśród akcjonariuszy jest osobnik "Karol" - on zawsze jest gwarancją długiego trendu spadkowego.
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.24.*]
    Dnia 2025-09-19 o godz. 14:58 ~jj napisał(a):
    > Nie mam w zwyczaju łapać spadających noży - tak jak tutaj, szczególnie jeśli wśród akcjonariuszy jest osobnik "Karol" - on zawsze jest gwarancją długiego trendu spadkowego.

... bo spadające noże łapie się za trzonek a nie za ostrze ... :)
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~abc1 [83.30.116.*]
    Po co im po 0,55 jak sprzedadzą do 0,4 lub 0,3. Chwila póżniej emisja , podbitka i wywalanie swoich darmowych.Tak to widzę
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~jj [88.156.210.*]
    Dnia 2025-09-19 o godz. 15:26 ~abc1 napisał(a):
    > Po co im po 0,55 jak sprzedadzą do 0,4 lub 0,3. Chwila póżniej emisja , podbitka i wywalanie swoich darmowych.Tak to widzę

B. prawdopodobny scenariusz. co dla Karola oznacza stratę 125 -200 tys. PLN.
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~Gość [37.47.211.*]
    Skąd Ty jesteś gościu xd
    Naciągasz na wzrosty od ponad złotówki…
    Każdy kto mnie posłuchał, chociaż od 0,7 zł ma ponad 20% mniejszą stratę, a Ty namawiasz cały czas na wzrosty…
    Gdybyś tylko wiedział co się szykuje xd
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~KoleśGit [46.151.20.*]
    Jak widzieliśmy kurs odbił się od 55 groszy. W arkuszu pojawiły się nasze zlecenia które zastąpiły zlecenia manipulantów. Nasze działanie poskutkowało o czym świadczy zakończenie sesji na poziomie 0.555 złotego. W jedności siła więc zachęcam do dołączenia i w miarę jakichkolwiek możliwości wystawienia zleceń na kupno na poziomie 55 groszy na okres miesiąca. Powtarzam że my którzy tu posiadamy akcje (nabyte w okolicach 90 groszy wyżej lub niżej) dodając zlecenie za te parę złotych choćby na 1 tysiąc akcji wiele u nas nie zmieni za to tej szajce od manipulacji może bardzo zaszkodzić. Działamy i obserwujemy. Pozdrawiam!
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~Pipol [5.184.221.*]
    Ok
    Ok dobry pomysł. Kolejne na 55 groszy
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~KoleśGit [46.151.21.*]
    Chcę przypomnieć o zmianie daty przy wystawianiu zleceń tak aby były ważne 1 miesiąc. Im nas więcej tym lepiej dla nas!
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~Alibaba [31.0.65.*]
    Ja przeniosłem się na Vakomtek. Zyskałem 250% tam i teraz przeniosłem się na IMM Games bo też weszli w krypto. Vakomtek teraz 190mln kapitalizacji, IMM Games tylko 6,8mln kapitalizacji. Wnioski wyciągnijcie sami
    Oby dwie spółki wchodzą w krypto tak dla jasności
    Nigdy cie tu nie bylo wiec nigdzie sie nie przeniosles tylko spamujesz. Ustaw sie lepiej tutaj na 55groszy bo wyglada na to ze nizej nie zejda
  • Re: Do Akcjonariuszy! Autor: ~KoleśGit [46.151.21.*]
    55 groszy ma być barierą przed dalszym zaniżaniem kursu! Dla akcjonariuszy takich jak ja którzy zainwestowali tu sporo kapitału spadek kursu nie jest dobry. Dlatego trzeba się zebrać i stworzyć coś co będzie odstraszać tą grupę spekulantów która ewidentnie obraca akcjami tak aby kurs spadał . Komu zależy niech dołącza się i w miarę możliwości niech dołoży cegiełkę.
    Jak cena tu spada to nie zamierzam walczyć z wiatrakami
    no wlasnie przestaje spadac skoro problem maja w zasypaniu 20k :) ale jak to woli. Ja sie ustawiam
[x]
NOVINA -5,45% 0,59 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.